Tansiyon için doğal ne önerirsiniz?

İyi akşamlar. Tansiyon ilacına başlamak istemiyorum. Başka yolu varmıdır acaba ????

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Tansiyon dusurucu ilacidusugu kullanmamak yapaxaginiz tek sey yemek aliskanliklarini duzeltmek.
Suan kaninizda cok fazla toksin agir metalker atiklar biliktigi için, artik karacigeriniz atiklarla dolu gelen kani tam temizleyip organlara gonderemiyor.
Atiklarla dolmus kani agirlasiyir ve yavaslatiyor. Yavaslastigi icin hucre ve organlar aç kaliyor. Kan akisini hizlandirmak icin Immum sistemi yani bagisikligimiz damarlari daraltiyor. Niye akusi hizlandirmak ve atiklarida disariya atmak için.
Simdi hasta tansiyon dusurucu ilac aldiginda, bagisikligi baskiliyor: Damarlari genisletiyor ve kan yeniden yavasliyor bu da hucre ve organlari besinin ulasmamasina yada tam ulasmamasina ve aç kalmasina sebep.
Her hucre ve organ belirli frekansla calisir, zikreder.
Akisi yavaslayan kanin frekansi bozulur vecAllahi zikretmekten cikar. Boylece ac ve zikirden mahrum burakilan hucre ve organlarda hastalikla neticelenir.
Aslinda esas hastalik yeme icme bozuklarda basladi ama biz bunu bilincinde degiliz. Bunu kabul edersek daha saglikli yasariz aslinda.

Sindirim sisteminizi tamir edilmeli.

Dogru sunnet oruçu tutulmadı her pazartesi persembe en azindan.

Gerisi zaaten kendiliginden cozulur biiznillah.

H

Yazı karakterin çok kötü. Güzel şeyler yazmışsın fakat anlamakta zorlanıyorum türkçe karakterle yazarsan daha kolay olacak

Ahmet Dmrtn 6 yıl