Thy de uçuş sırasında bagajım hasar gördü, nasıl tahzim edebilirim?

Arkadaşlar merhaba,
10 gün önce Antalya'dan Ankara'ya gelirken Anadolu Jet uçağında valizim kırıldı 2 yerden. Geçen sene 440 tl civarına almıştım ama taşınma esnasında faturamı kaybettim. Markası Polo ama başka bir yerden almıştım. THY ile 1 haftadır mailleşiyoruz. Rayiç bedel, valiz fotoğrafları, havalimanında tutulan tutanak, tamiri mümkün değildir yazısı vs hepsini yolladım ama işi yokuşa sürüyorlar.
Sorum şu; bu işi daha kısa sürede nasıl sonuçlandırabilirim?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

Elinde bulunan belgelerle ki özellikle tamir edilemez raporu ile havaalanında kırıldığına dair rapor çok önemli tüketici hakem heyetine başvur. Faturayı önceki tarihlerde kaybettiğini ancak tutanakta ve tamir edilemez raporunda da görüleceği üzere malın kendine ait olduğunun aşikar olduğunu beyan et. Bununla birlikte başvurunu yaparken senin valizinin aynısının ne kadara satılıyor olduğuna dair görselleri de ekle mutlaka şikayetine. Bunun haricinde valizi satın alırken kredi kartıyla aldıysan banka aracılığıyla ulaşabilirsin. En azından slip bulsan yeterli.

G

Onu bulurum. Ay sen ne kadar iyisin. Dediklerinin hepsini yaptım bu arada mesleğim gereği evrak işlerine hakimim sadece süreç sinirimi bozdu

Sevgi Sımsek 6 yıl

Teşekkür ederim

Sevgi Sımsek 6 yıl

Gereksiz şekilde vaktini alacak o kadar. Kolay gelsin, rica ederim.

Göktürk Fıdan 6 yıl