Torunumun cildinde yaralar var, testlerde gluten negatif çıktı

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var. Torunum şu an 8 yaşında. 1.2 yaşlarında boyunda kızarıklık ile başladı hastalık önce aşırı terleme yapiyor denildi sonra çayır toz tahil a allerji denildi 1 yildir tüm vücudu yara özellikle eklem yerleri. Atopit dermatif (kuru cilt hastaligi )dediler ilaç tedavisi verdiler azalmadi artarak devam etti yaraları. Baska bir Dr ye götürdük Yapılan testler sonucu besin allerjisi denildi testte buğday unu 2+ ile yasak gluten negatif çıkmış. Bu normal mi? Süt ve süt ürünleri serbest ancak doğduğunda beri peynir yoğurt sebze hiç yemedi şu an yediği hersey de yasak çıktı. Beslenme konusunda çaresiz kaldık. Bu konuda fikir ve öneriniz ile yardimci olurmusunuz.

com-wqbg8ab18bni3tb49gm7.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Kesinlikle bir iç hastalıkları bir gastroenterelog ve bir cildiye doktoru ile multidisipliner bir çalışma ile sorun çözülmelidir muhakkak bağırsak geçirgenlikleriniz var ise düzeltilmeli bağırsak dokusu onarılmalıdır yoksa kortizonlu ilaçlar günü kurtarır

S

Aynen öyle kortizon kremler sulanmayi geçiriyor 7 gün kullanıp ara verdikten sonra diğer kremler ve sonuç bu yani en iyi hali bu.

Ayşe Yürümez 6 yıl