Ttnet mi Süperonline mı? hangisini tercih etmeliyim?

Ttnet'mi Süperonline'mı? Sanırım ikiside aynı alt yapıyı kullanıyor. Ttnet aboneliğim bitti, sizce hangisini tercih edeyim?

com-e3fi0whz9g4ahw4ogvfi.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

İş yerinde kullandığım programa server üzerinden uzak masaüstü bağlanıp çalışıyorum superonline'a geçtiğimizden beri yaptığım işten tiksindim 3-5 dakikada bir bağlantı kopuyor. Onlarda bu sorunla ilk defa karşılaştıklarını ve iki haftadır sorunu çözmeye çalıştıklarını söylüyorlar. Bugün gene geldiler yapamadan gittiler.

S

turk telekomda da oluyordu. Uzak masaüstünden bağlanıyordum. 1 dakika çalışmayınca uyku moduna alır gibi oluyo. Bağlatı kopuyor ve 5 dakika sonra anca girebiliyordu. İnternet hızlı olmasına karşı uzak masaüstünde herhangi bir tyşa basmamda 5 saniye sonra aktifleşiyordu. uykum geliyordu hatta.. sorun bizim nette değilmiş. Onu öğrendim. Gerçi ping düzeltme çalışmaları yapıldı biraz o fayda gösterdi ama asıl sorun serverın olduğu internet. Patron kameraları hd olarak izleyip burun deliklerimizi bile görüyormuş. Ee bu da interneti yavaşlatıyor ağ önceliği kameradaymış. Öncelik atadılar sorun çözüldü. Atayana kadar kameraların fişini çekiyordum sürekli elektrik gitti bahanesiyle çalışıyorduk..

Erhan Jasim 6 yıl