Ttnet mi Süperonline mı? hangisini tercih etmeliyim?

Ttnet'mi Süperonline'mı? Sanırım ikiside aynı alt yapıyı kullanıyor. Ttnet aboneliğim bitti, sizce hangisini tercih edeyim?

com-e3fi0whz9g4ahw4ogvfi.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Tivi bu yüzünden neti taşıyamadılar 2 aylık borç vardı taşınana kadar ödemem dedim. Aradan 5 ay geçti yok... En son tamam oradaki ni iptal eder buradan yeni hat açarız dediler. Taahütum var dedim. Sorun olmayacak dendi. Neyse yeni hat geldi aradan 1 yıldan fazla geçti bir gün ansızın avukat tarafından arandım. 1500 lira borç 1500!!!! Bir araştırdım üst üste binen aylık faturalar mi dersin, taahüt bozma bedeli mi dersin, tivibu cihaz ücreti mi dersin (ki cihazı teslim ettim) , telefon faturası mı dersin, üstüne bir de avukat falan filan masrafı mi dersin... 1500 Bin-Beş-Yüz!! Tam 15 tane yüz tl... Orr... Neyse..

C

Odedinmi peki hocam? İtiraz hakkı fln yokmuydu?

Süleyman Kaloğlu 6 yıl

Olayın ustunden beş sene geçti borç olduğu gibi duruyor. O iptal etme döneminde her türlü belgeyi falan almışlardı. Sonradan gittiğimde ne eski muhattap olduğum kişi ne de belgeler ortada. Her ne kadar ozellesse de devlet kurumu mantığı. Zaten olan belgeler de benim eşeklik edip sorun yok demelerine aldanmadan dolayı dağıldı gitti. Başta neyden ne kadar borç olduğu belliydi. Şuan ttnette hiçbir kaydımı falan da bırakmamışlar. Borçlar adli mercilerde neyin ne olduğu da belli değil artık. Hatta borç dosyaları parça parça farklı avukatlarda. Tek iyi tarafı da bu sanırım. Bütün halde olmaması 1000 lira altındaki borçlara işlem yapmıyorlar.

Can Adakul 6 yıl

Benzer durumu yasamistim bir dönem, avukatla görüşüp sadece kullanım bedelini ödeyip dosyayı kapatmistik. Ama senin durum farklı sen kullanmamissin. Bende daha fazla faiz binmeden hallet hocam ileride illaki önüne çıkar bu durum.

Süleyman Kaloğlu 6 yıl

Valla bakıcam artık... Ödetecekler eninde sonunda da hayırlısı...

Can Adakul 6 yıl