TTnetten sonra hangi adsl için tavsiyeler?

Arkadaşlar 2 yıllık eziyetten sonra TTnet sözleşmemin sonuna yaklaşmış bulunmaktayım. SüperOnline düşünsemde forumlarda hakkında iyi bişeyler söyleyenler aşikar sizin tavsiye ettiğiniz kullandığınız paket-Firmalar varmı yorumlarınızı istiyorum. Teşekkürler

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

İmkanınız varsa Superonline harici bişi kullanmayın. Aydın'da VDSL, Gaziantep'te fiber, Kütahya'da ADSL olarak superonline kullanıyorum. adil Kullanım Kotaları daha yüksek. Fiyatlandırmaları normal.

Türkiyede bakır kablo altyapısı Türk Telekom'un tekelinde. Fiber harici tüm kullanımlarda TTNET alt yapısı ile yüz göz oluyorsunuz. Şu ana kadar ne bir kopma ne de bir sürpriz fatura durumu yaşadım. Hatta internet bağlantımın bağlanması söylenen süreden fazla sürünce özür dileyerek bağlantım yapılana kadar kullanmam için evime kadar Turkcell VINN gönderildi. Hala da duruyor.

Şu an Kütahya'ya fiber altyapı döşüyorlar. Taahhütüm olmasına rağmen hiç bir masraf olmadan beni fibere geçirecekler altyapı çalışması bittiğinde. Bunu ne TTNET yapar ne de başka bi firma.

Y

Turkcell vinn da kota ve hız neydi hocam?

Tuna Nilüfer 4 yıl

20 gb kota 4.5g hız. 25mbiti görüyordu

Yasin Özvarlık 4 yıl