Türk Tabipler Birliğinin savaş konusundaki açıklamasına katılır mısın?

Türk Tabipler Birliği açıklama yapıyor; "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" ve açıklamasına savaşın psikolojik ve fiziksel etkilerinden bahsederek barış propagandası yapıyor.

Ardından benim ülkemin çok düşünen halkı(!) Atatürk'ün sözlerinden alıntı yapıyor ( Beni Türk hekimlerine emanet ediniz), Türk Tabipler Birliğini karalıyor, hakaret ediyor, terörist olmakla suçluyor ve kısacası linç ediyor.

Peki benim gerizekalı halkımın bazı fertleri, Atatürk gibi, benim dahi sempati duyduğum liderin; barış üzerine sözlerini bilmiyor mu?

Richard Nixon bu durumu çok güzel bir sözle özetlemiş; "Barış için savaşmak, bekaret için sevişmeye benzer."

Pek çoğunuz sıcacık koltuğunda keyif çatarken, evinde, elinde çekirdek televizyon izlerken insanlar ölüyor. Bunun ise bir televizyon şovuymuş gibi sloganlar atıyor, tükürükler saçarak öldürün diyorsunuz. Ölüyoruz be dostlar, yok yere ölüyoruz.

Şimdi diyeceksiniz ki Terör örgütleri sınırımıza gelmiş, önlem almayacak mıyız? Arkadaşım önlemi bu sorunu nasıl kökten çözerim diye almak gerekir. Bugün adamı öldürürsün, yarın çocuğu sana düşman olur. Çocuğunu öldürürsün, kuzeni sana düşman olur. Bu nefret döngüsünü anlamayacak kadar sığ mısınız?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
91
91 CEVAP

Bu sorunu nasıl çözerim diye kökten bir çözümü hiçbir zaman bulamazsın. Çünkü karşında çocuk yok ki? Seni yöneten ve ne yapman gerektiğini söyleyen Bir ABD var. 2 yıl evvel topraklarımızın içinden geçen PYD yi şimdi durdurmak için sınırötesi harekat yapıyoruz. Halktan bir Allah'ın kulu da ulan gavatlar zaten siz soktunuz bunları Suriye'ye dedi mi demedi. Halk cahil hükümet kandırılan piyon olmuş oyuncak eeee hangi sorunu kökten halledecekler ki bunlar.

S