Türkiye uzay ajansı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türkiye uzay ajansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Arkadaş düşünceleriniz ne diye sormuş ama millet başka bişey anladı sanırım. Düşünmek zor iş tabi. Doğmamış çocuğa don dikecek terzi çok bulunur. Eline iğne almak isteyen de ilk önce bir kendi dötüne batırırsa ülkede ne kurulursa kurulsun iş yapar o zaman.

M

Zaten sırf bu herifler yüzünden artik sayfaya girmek bile istemiyorum.

Doğan Tepir 6 yıl

Maalesef abi

Muhammed Zar 6 yıl

Çok sevdiğim bir yazar vardı.. Gerçekten kitaplarını severek okudum, arkadaşlara tavsiye ettim. Hatta aldirttim onlara. Cunku yazarlık bana göre birazda yetenek isteyen bir meslek. Cunku öyle insanlara benim ülkemin ihtiyacı var.. Ama sayfasına girdim. Toplumun bir kesimini asaglayan paylaşımlar gördüm. Acikcasi kırıldım ve uzuldumde... Şunu demiyorum bir yazar yada düşünür toplumu ya ilgili bir düşüncesi olmasın. Bir konuda görüş belirtmesin. Ama sırf senin gibi olmayanları asaglama ya... Belki o asagladigin kesimin içinde senin okurlarinda var. Hic olmasa onlara saygından dolayı sözlerine birazcık olsun dikkat et... Ama işte..

Doğan Tepir 6 yıl

hacı samimiyetle söylüyorum artık kimseyi ikna etme derdine girmiyorum. Böyle züppeleri görünce içimden sadece küfür etmek geliyor. Çünkü anca onla iflah oluyorlar.

Muhammed Zar 6 yıl

Yahu ne iknasi... Adam gibi düzeyli tartisamiyon ki. Sovuyorlar...

Doğan Tepir 6 yıl

Yok salak salak konuşup daha dötünü idare edememiş adam Birleşmiş milletler başkanı gibi konuşup üstüne bir de alay ediyor ya ona deli oluyorum. Bunlara neden niçin nasış soruları nı sormak gelmiyor içimden. Ebenin diye başlayan cümle ler geçiyor içimden.

Muhammed Zar 6 yıl

Abi yaklaşık 5bin kişinin olduğu grubu kontrol edemezsin ki. Bu çok yapulabilir bişey değil. İnsanlara yerlere çöp atmama adetini kazandıramayacağın gibi burada da insanlara laf anlatamazsın. Salla gitsin. Bişey ler alma isteyen alıyor dünyaları çok ters olsada.

Muhammed Zar 6 yıl

Sezar emir ver katliam yapayim

Kaan Şenkul 6 yıl

Yok ben sayfanın gidişinden memnunum. Ben sadece bazı kişilerin yorumlarına kıl oluyorum. Yoksa yöneticilerimiz gayet işlerini layıkıyla yerine getiriyor.. Kozmik anafor bugün türkiyenin en büyük bilim platformlarınin sıralamasında başlarda yer alması yazarlarının kaliteli makaleler yazmalarinin yanında bazı konularda mantıklı görüşler ve eleştiriler yapmasındandir... Misal nükleer enerji konusunda kozmik anaforun "biz tüm güvenlik önlemleri alındığı takdirde nükleer enerjiye kozmik anafor olarak karşı degiliz" demeleri çok hoşuma gitti... Ki aynı fikirdeyim... Şimdi de Türkiye Uzay Ajansı kurulmasıyla ilgili gorusleri de çok hoşuma gitti. Elestiri tabiki olacak... Ama yapıcı eleştiri olduğu zaman ancak kaaleye alırım o eleştiriyi O yüzden yöneticilerimiz yanlış anlamasın eleştirim sayfa ile ilgili değil.

Doğan Tepir 6 yıl