Türknet'e nasıl ulaşırım? (hala internetim açılmadı)

Merhaba arkadaşlar, bir hata yaparak kötünün iyisi türknete geçtim. Formları yolladım, teslim edildi ama beni hala aramadılar.

Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim? Hangi numarayı aradıysam belgelerinizi bekliyoruz diyip kapatıyor telesekreter. Yav arksdaş başka bir sorum varsa kime sorucam ben? Mail attım yine dönmediler. Nasıl ulaşabilirim ne yapabilirim?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
12
12 CEVAP

Sırf satış sonrası hizmetlerinden dolayı vazgeçip kablonet bağlattırdım. Her gün gördüğüm benzer şikayetlerle iyi ki öyle yapmışım diyorum. Kablonet altyapınız varsa hiç düşünmeyin geçin bence. Umarım en kısa sürede çözüm bulursunuz.

A

Hocam f/p tekrar bi bakayım kablonet tarifelerine

Hasret Urfioğlu 6 yıl

Hasret Urfioğlu benim paketim 24 mb 75 gb akn (75gbdan sonra 8 mb hız) + tv paketi toplam 55 TL

Ali Gönder 6 yıl

Hocam akn işimize gelmiyor. 2 aktif kullanıcı 2 de dizi film için kullanan var. Mümkün değil akn'li paket. Akn olmayanlar da çok pahalı.

Hasret Urfioğlu 6 yıl

Hasret Urfioğlu şöyle örnekleme yapayım ttnet 24 mb varken 6 mb alabiliyordum. Şu an fotodaki gibi. Akn 8 e düştükten sonra 7-8 arası alacağım. Her türlü aknsiz gibi aknsiz olması kısmen önemli değil. Sizin ne kadarından faydalandığınız önemli.

com-fcaiphs9lzlygtn2m5zl.jpg

Ali Gönder 6 yıl

Hasret Urfioğlu turknet kullanmadığım için performansı bilemeyeceğim. Müşteri hizmetleri berbat. Buna eminim.

Ali Gönder 6 yıl

8 bize yetmiyor işte hocam

Hasret Urfioğlu 6 yıl

Hasret Urfioğlu hem ucuz olsun, hem hızlı olsun hem müşteri hizmetleri iyi olsun olayı malesef olmuyor şu anki şartlar için önceliğinize göre belirlemek lazım tabi bol şans

Ali Gönder 6 yıl

Altyapı uygun olsa süperonline başarılı. Önceki evimde süperonline fiber kullanıyordum. Fiyatı uygundu, hizmetleri harikaydı ve hız problemi hiç yaşamadım. Muğla bir köy olduğu için sıkıntı çekiyorum şu an.

Hasret Urfioğlu 6 yıl

Hasret Urfioğlu fiber altyapısı yok diye öyle dedim ben de yoksa superonline fiber tabi ki her türlü daha iyi

Ali Gönder 6 yıl