Uçak korkusu nasıl yenilir?

Gençler bir el atın... Uçak korkusu nasıl yenilir? Özetlemek gerekirse sadece 1 saatlik bir yolculuk olacak ve daha 2 gün var 5 gün önceden kalp çarpıntısı başladı bile! Hay ben bu yükseklik korkusunu. Nasıl rahatlarız nasıl geçer azcık.. Düşüncesi bile el ayak titretiyor benim için. Ah bu insanın bug'ları ah!

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Sadece yükselirken boşluğa düşüyor gibi bir his oluyor onun dışında farkında bile olmuyorsun. Cok yorgun gitmeni ve kalkışta uyuyor olmani öneririm )

Ş

Kalkışta uyunmaz

Ulaş Leventcanlı 5 yıl

Bu korkuyu yenmek için uyumak istemiyorum daha sonrada bu ulaşımı tercih etmek istiyorum.. O yüzden bu olaya alışmam lazım..

Enis Yeşilmen 5 yıl

Uyumuslugum var ulaş. Sana verdiği his şu sadece hani hızla arabayla giderken birden yokuş asagi iniyorsun içinde garip bir his oluyor ya o gıcık his var bi tek onun dışında yükselis tamamlandiginda farkına bile varmiyorsun uctugunun. Yalnız cam kenarinda oturma yükselişi görüp panik yapabilirsin. Ilk ucaga bindigimde yalnizdim yükseklik korkum aşırı derecede ama kac kere bindim bilmiyorum yüzde doksaninda yalnizdim öyle büyük bir korkuya gerek yok bence. Gözünde büyütüyorsun hafife almalisin ve şunu unutma otobüslerde kaza riski coook cok daha fazla.

Şenay Buçan 5 yıl

Uyuyabilirsin ama kulak zarlarına çok zararlı sağlığını düşün ona öncelik ver iyi akşamlar hoşçakalın

Ulaş Leventcanlı 5 yıl