Ülkücüler kimdir, ülkücüler hakkında yorumlar?

Ülkücüler hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Burdaki arkadaşlardan bu kadar cahil önyargılı yorumlar beklemezdim. Ülkücüler cidden vatansever insanlar bende hükümeti sevmiyorum fakat hükümeti sevmiyorum diyede vatanseverlikten vazgeçemem. Yok adam doverler yok bilmem neler 16 yaşındaki cocuklar gibi yorum yapmışsınız. Hepimiz biraz ırkçıyız devletin başına bir ingiliz yada almanın gelmesini istemiyorum bende biraz ırkcıyım.

C

Merhaba bende milliyetçiyim ama şuandaki ülkücülerin çoğu biraz embesil. Eski ülkücü kalmadı artık. Devlet Bahçeli faktörünü saymıyorum.

Alper Tepedelenlioğlu 6 yıl

Kesinlikle katılmıyorum insanına göre değisiyor. Kotu insan iyi insan fakat genel olarak başı çeken insanlara baktığında iyiler.

Can Çapkın 6 yıl

Neden irkciyiz kardesim onu anlamadim? Turkiyenin basina ingiliz ya da almanlar birini gececekmis?? La eger gececeksede adam gibi biri gecsin yeterki ulke icin duzgun bisi yapsin adaleti sagolasin da kim geciyosa gecsin. Gerci artik mustafa kemal gibi biri gelmez de bakalim artik ne olcak.

Emir Üstün 6 yıl

Çigdem Kaya hassas konularda kisiye yonelik kiskirtici yorumlar yapmayalim Lutfen. Yorumunuzu genel olsrak daha guzel bir uslupla basligin altina yapabilirsiniz. Kisisel tartismaya engel olmak icin bu yorumu siliyorum .

Banu Demiş 6 yıl

Eksik olma.

Çigdem Karaçelik 6 yıl