Üzerime sıcak çay suyu döküldü 2. derecede yandım bitkisel ne kullanabilirim yanık için?

hayirli akşamlar.. 3.5 ay once çay suyundan yandım. Genişçe bir alan 2. derece derin yankti. 25 gün hastahanede kaldim. Yaralarim geçti cok şukür. Ancak derim halen kızarık. Biraz biraz açılma var yanan yerimde ve zaman zaman ani sancilar oluyor. Rahat hareket edemiyorum. Hastahanede/ bepanten/ kullaniyorduk. ćıktiğimda da kullanmaya devam et dediler. Hizla gećirebilecek btkisel birşeyler var midir? Bilgileriniz paylaşin lütfen.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
91
91 CEVAP

Domuz yağından şifa olmaz çıkmaz

I

Nerden biliyorsunuz ibrahim bey..?, siz hiç eczaneden veya avrupada gelmiş ilaç kullanmadiniz mi hayatınız boyunca. .?,! Hangi ilaç neyden yapılmış Biliyormusunuz. ?, şu haram.. Yasak.. Günah denen sacmaliklari atın kafanizdan.. Önemli olan yaraya şifa veriyorsa isterse yılan olsun farketmez..!, nedir bukadar yobaz lik yaa..!,?

Yasenya Özserbay 6 yıl

Domuzdan şifa olmaz yardım olmaz yarar olmaz hanımefendi, Kuranı kerimde ayetle sabit siz neden bahsediyorsunuz MEVLAMIZ haramda şifa olmaz buyurmuştur sadece domuz değil şarap rakı bira dada şifa ve sağlık yoktur söyledikleriniz hayal ürünü

Ibrahim Tandogan 6 yıl

Siz 2000 yıl öncesinde yaşamaya devam edin..!, ama fikirlerinizide kendinize saklayın. .!, siz kuran ı okudunuz mu..?,! Arapça Biliyormusunuz ibrahim bey.??!

Yasenya Özserbay 6 yıl

Evet biliyorum ve bilmeden klnuşmuyorum hanfendi gerici ben değil sizin gibi inkarcılardır, merak etmeyin öbür tarafta herkes ektiğini biçecek,,,HARAMIN HİÇBİR TÜRLÜSÜNDE ŞİFA YOKTUR

Ibrahim Tandogan 6 yıl