Vergi vermeden yaşamak imkansız mı bu gezegende?

Vergi vermek istemiyorum. Hiçbir devlete vergi vermeden yaşayabileceğimiz de hiçbir yer yok. Yok vergi vermezsek, devlet olmazmış, olmazsa yol su elektrik olmazmış. Bir dolu laf ediliyor. Tamam iki karış toprak bıraksın devletler vergi de vermeyelim bakalım oluyor muymuş olmuyor muymuş. Zorla paramız gasp ediliyor, zorla emeğimiz gasp ediliyor. Anca o mu gasp etsin öbürü mü gasp etsin diye seçebiliyoruz. Vergi vermeden yaşamak imkansız mı bu gezegende ?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
86
86 CEVAP

Oturdugun yerde su yok nasıl su içiceksin? Su olan bir yere taşındın fakat bina yapıcak paran yok nasıl karşılayacaksın ne üreteceksin? Hadi onuda hallettim elektrik lazım elektrik hattını sen mi kuracaksın en baştan? Başka bir ülkeye gitmek istedin araban helikopterin yok otobüs uçak lazım ne yapıcaksın? Hadi helikopterin var içine yakıt lazım fakat yüzlerce km boyunca yakıt alıcak hiçbir yer yok çünkü devlet yakıt istasyonu kurmamış nasıl dolduracaksın? Oturdugun aile evini 15 kişilik bir grup çok beğenip gaspetmiş aileni öldürmüş kimden hak isteyeceksin ?

Bunun gibi en az yüzlerce soru var mantıgın kabul ediyor mu bunu? Vergilerden kimse sevinçli değil ama bu vergi vermek istemediginden değil kazık yemek istemediginden. Normal fiyatlar olsa kimsenin itiraz şikayet hakkı olamaz.

K