Yakın Türk tarihi hakkında araştırma konusu önerileri

Canlar tarihten bir konu araştırmak isteseniz bu ne olurdu (cok acil fikirleriniz lazim) yakın tarih ve mumkunse Türk tarihi

I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
57
57 CEVAP

Hangi tarih.. Yakin tarih milattan once sonra ?

A

Yakin tarih

Irem Macunçe 5 yıl

Adolf Hitler, Musollini ve Stalinin icraatlari ve bu icraatlerin hem kendileri hemde ulkelerine sebep olduklari sonuclari..

Aya Dilme 5 yıl

Ayrica Bu uclunun avrupanin sekillenmesinde ne gibi katgilari ve zararlari ougunu.. Savas olmasaydi avrupa olsaydi avrupa nasil olurdu ile gunumuz ve donemin avrupasinin karsilastirmali ozeti.

Aya Dilme 5 yıl

Eger benim soyledigim konuyu arastirirsan banada yazdigin tezi arastirma konunun kendisini gonderirsen okumak isterim..? Birde suda olabilir.. Eher ermeni soykirimini biz yapmis olsaydik sonuclari ne olurdu? Kabul etsek ne olur etmesek ne olur sebep sonuc iliskileri?!.

Aya Dilme 5 yıl

Türk tarihi hakkında ne bulabilirim

Irem Macunçe 5 yıl

Kanimca devlet arsivine girmen lazim orasi icinde osmanlica yada italyanca bilgisi olan bir arkadas bulman lazim

Aya Dilme 5 yıl

Turk tarihi hakkindada turkiyenin jeopolitik oneminin bir asirlik sureci.. Olaylarin gelisim siralamalari sebep sonuc iliskileri adim adim duzenleyebilirsin. Ataturkten donemin generalleri savaslari cikartmalari kitlik sebepleri.. Suikastler.. Donemin siyasileri adim adim.. Gazete haberleri arastirman lazim bunun icinde trt arsivi ve gazete haber arsivleri icin gazetelerin arsiv sorumlusu ile irtibata gecebilirsin.. Hatta bazi siyasi partilerle gorusup onlarin arsivlerindende destek alabilirsin. Sonucta bir arastirma konusu ve bunlari yapman gerekiyor dogru bilgiye ulasmak icin.

Aya Dilme 5 yıl

Ikiside var

Irem Macunçe 5 yıl

Ikiside var derken.. Yapilmis mi?

Aya Dilme 5 yıl

İtalyanca ve osmanlica dedin ya onu dedim

Irem Macunçe 5 yıl

O zaman dunyanin bugunku halini almasina vesile olan insanlari yazmani oneririm.. Hemde cok yakin bir tarihte..

Aya Dilme 5 yıl

Ama turkiyenin bugunku durumuna gelmesinin surecinide yazabilirsin dedigim gibi.. !

Aya Dilme 5 yıl