Yds'ye sıfırdan nasıl hazırlanılır?

Değerli arkadaşlar, ingilizce seviyem sıfır. Yds için kursa gittim lakin hiçbir şey anlamadım. Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim. Lütfen yardım edin..

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

Hocam YDS bilinen İngilizceden farklı bir yeteneği ölçüyor yani reading. Bence bir kurs desteği alın ama öncelikle bulunduğunuz bölgedeki iyi bir kurs olsun. Ben de sıfırdan başladım ve oturtmak epey zaman aldı. Kursların faydasını gördüm ama gün gelir 12 saat çalıştığımı bilirim. Kurstan sonra evde önce gramer tekrarı ve bol soru çözün. Her gün istisnasız okuma yapın kendi seviyenize uygun. Tek tek kelimelerin anlamlarına bakmayın bağlam içerisinde çıkartmaya çalışın zaten zamanla oturacak anlamları kafanızda ama kendinizi zorlayın. Sonra önemli gördüğünüz YDS düzeyindeki kelimeleri bir deftere yazın onu da her gün tekrar edin. Bakın görün çok daha rahat anlıyor olacaksınız artık okuduklarınızı. Kolay gelsin başarılar.

R

genel ingilizce kursuna gittiniz mi hocam

Ümit Aygan 5 yıl

Evet 3 ay kadar gitmistim ama cok bir getirisi oldugunu soyleyemem

Rakkuş Coyrat 5 yıl

Bana genel ingilizce degil yds kurslari faydali olmustu.

Rakkuş Coyrat 5 yıl

ingilizce seviyem temel düzeyde ve ilk defa yds giricem. Bana ne onerirsiniz?

Ümit Aygan 5 yıl

Hocam ben kurs desteği almanızı öneririm eğer durumunuz varsa tabi genel ingilizce değil yds kursu. Ama kurs istemiyorum derseniz Suat Gürcan hocanın yds ile ilgili tüm kitaplarını alıp çalışın. Eğer gramer eksiğiniz varsa ki temel düzeyde diyorsunuz yine Suat hocaların sınav stratejileri var. Orada gramerle ilgili sağlam bilgiler var.

Rakkuş Coyrat 5 yıl

hocam bu kitaplarin pdf var mi ?

Ümit Aygan 5 yıl

Ben de yok hocam malesef. Ama internetten bir taratın isterseniz.

Rakkuş Coyrat 5 yıl

Berrak hocam ozelden yazayim size.

Rakkuş Coyrat 5 yıl