Zaman yolculuğu yaptığını iddia eden John Titor hakkında yorumlar

John Titor;
Yazılanlara göre John Titor, devlet için çalışan ve zaman yolculuğu projesi için seçilen bir askerdir. 2036 yılından 1975 yılına IBM 5100(1975 yılında üretilen bir bilgisayar modeli) almak için döndüğünü söylemiştir. Bu bilgisayar ile 2036 yılında eski programların "ayıklama (debug)" işini yapacağını iddia etmiştir. Gönderdiği yazılar ile 2000-2037 yılları arasında birçok olaydan bahsetmiştir.
Bu konuyla ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum;

com-e0oz057v48x2hmbw6s9m.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Zamanda yolculuk ile alakali bir suru teori, ara ara kutuphanelerde kitaplar acip baktim.
Uzayda zamanin olmadigi ya da bizim algimizdan farkli gectigi noktalar, gezegenler olabilir. Insanin o noktalarda ne gibi bir maddesel yapi icerisinde olacagi ongorulemiyor.
Sonuc olarak zamanda geriya yapilacak bir yolculuk cok ucuk bir teoriden oteye gecemiyor ne yazik ki.
Bir yandan da soyle dusunun, eger zamanda yolculuk olsaydi, su an yasadigimiz zamana yada daha oncesine yolculuk yapan kisiler olabilirdi ve bunu kanitlayabilirlerdi.

Okudugum bir kitapta bir bolumde soyle soyleniyordu,
elimden geldigince turkcesini yazmaya calisacagim,
Eger zamanda geriye yolculuk var ise, bu zamanin suana kadar tamamlandiginin bir kaniti olurdu. Soylemeye calistigi sey sanirim, Eger geriye donus mumkun ise, ilerde bir zaman dilimi de vardir, ve onun ilerisinde de bir zaman dilimi vardir. Ve bu zaman dilimi de uzay gibi sonsuzluga acilan ve ya sonu gelmis bir nokta olabilir.

Y

Fenasal

Alparslan Dutdibi 6 yıl