65 yaş üstüne ücretsiz toplu taşıma hakkı kaldırılmalı mı?

65 Yaş üstüne ücretsiz toplu ulaşım hakkının kaldırılmasına yönelik bir imza kampanyası açılmış. Binin üzerinde de imza toplanmış. Çok mu yoğunluk yaratıyor yaşlılar? Ve çözüm paralı yapmak mı?

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
67
67 CEVAP

Bi nevi yaşlıların yarattığı yoğunluktan dolayı haklı, fakat desteklemiyorum. Suistimal ediliyorsa, suistimal eden zihniyet değişmeli.

S

Bu zihniyetin değişmesi için bi sonraki nesli beklememiz gerekiyor. Belli yaştan sonra insanlara bir şey öğretmeyi denemek gereksiz bir çaba halini alıyor.

Osman Küçükgüreşgen 6 yıl

Bu yuzden yapcak bisey yok. O yaşlılar binecek otobüse.

Seyitcan Taçay 6 yıl

Bu yüzden en azından belirli saatlerde onlarla ücretli binecek ya da her saat düşük ücretle binecek ki canı sıkılınca mahalleden arkadaşlarını toplayıp Ulus'a inmesin mahallesindeki kahveye gitsin. Ya da alışverişini mahalledeki marketten yapsın.

Osman Küçükgüreşgen 6 yıl

Eskiden oyle bi dalga vardi zaten ankarada niye kaldirdilar bilmiyorum. 65 yasindaki insani bu saatten sonra peynirini mahallesindeki marketten almaya ikna edemezsin

Seyitcan Taçay 6 yıl

İşte onun çözümü ya belirli saatlerde ücretli yapmak ya da her saate ufak bir ücret koymak. Yoksa eğitimle o yaştaki adama bi şey öğretmek çok zor.

Osman Küçükgüreşgen 6 yıl