Adem ile Havva hangi ırktandı?

Adem ile Havva hangi ırktandı?
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
88
88 CEVAP

Evrim olmasaydi tek irkmi olurduk... Kafamda deli sorular...

Y

Evrim zaten yok:) tabi benim düşüncem. Bir çok insan ya da topluluğun aynı anda yaratılmasını neden hiç düşünmüyorsunuz?

Uğur Köktaş 6 yıl

Bu konuyu dûšûnûnce... İlk insan cocuklari oluyor... Cocuklarinin cocuklari oluyor derken birbirlerinden cogaliyolar... Toplu olarak yaradiliš hic dûšûnmedim...

Yasmin Turkiyem 6 yıl

Yok öyle olur mu hiç. Biz aile içi evliliği mi savunacaz. Böyle şey mi olur

Uğur Köktaş 6 yıl

Ište tam sacmalik oluyo..

Yasmin Turkiyem 6 yıl

Kafam biraz karišiyor... Cok sorgulamamištim bugûne kadar...

Yasmin Turkiyem 6 yıl

Yani neye inanırsanız inanın, ama hurafe dinine itimat etmeyin. İnsan ırkı aynı aile içi evliliğinden türedi yalanı islama bir küfürdür. İslamı, yaratılışı basitleştirmktir.

Uğur Köktaş 6 yıl

Aile kültürel bir oluşum değil mi. Ya ni ama evrime (sapiens'lere) ama dinlere göre başlangıçta aile kavramı bu gün anladığımız gibiydi diyebilirmiyiz. Doğada aile içgüdüsü olan hayvanlarda var olmayan hayvanlarda mesela?

Murat Kılıçtaş 6 yıl

Yani neye inanırsanız inanın, ama hurafe dinine itimat etmeyin. İnsan ırkı aynı aile içi evliliğinden türedi yalanı islama bir küfürdür. İslamı, yaratılışı basitleştirmktir. Neye dayanarak bunu söylüyorsun. Merak ettim

Sadettin Çoklar 6 yıl

Kurana tabi ki.

Uğur Köktaş 6 yıl

Uğur Köktaş 7 - Ahmed Hulusi: Ey insanlar... Muhakkak ki biz sizi (hep aynı şekilde) bir erkek ile bir dişiden yarattık (Âdem hariç kaydı yok bu bildirimde); tearuf (tanışıp birbirinizden farklı özellikleri, kemâlâtı elde) edesiniz diye sizi ırklar - türler ve toplumlar olarak oluşturduk... Muhakkak ki Allâh indînde sizin en ekreminiz (en şerefliniz), sizin en muttaki (hakikate uygun şekilde) yaşayanınızdır! Muhakkak ki Allâh Aliym'dir, Habiyr'dir.

Ömer Hasçelik 6 yıl

Evrim sadece kafası karışık insanların oluşturduğu bir teori

Ümit Yavuzyuğruk 6 yıl

Birlikte Direniş; konuyu unuttum.

Uğur Köktaş 6 yıl