Agartha medeniyeti ve dünyanın kutuplarının delik olması hakkında yorumlar

Agartha medeniyeti veya yeraltı medeniyetleri ve dünyanın kutuplardan delik olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

Öncelikle geçen gün sitenin linkini ben atmıştım bi yoruma birilerinin dikkatini çekmiş sanırım. Oyuk dünya olayı benim cok fazla dikkatimi çekmiştir ve bunun üzerine cok fazla araştırma yaptim. Dünyanın katmanları diyorlar yorumda öncelikle ona dikkat ettim dünyanın katmanları olayı oyuk dünyanın araştırılması olayında ortaya atılmış bir tez. Yani dünyanın ortasına kimse gitmediğine göre dünyanın ortasında çekirdek var denilebiliyorsa oyuk dünyada var denilebilir. Yani bu olaya şu şekilde bakalım dünyanın kutularında bulunan delikler ve o deliklerden dünyanın ortasına gidilebilecegi vaad edilen yollar var. 2 ci olarak bunun için kafayı bozmuş insanlar var.

N

Matematiksel hesaplamalar gözümüzle görmediğim şeylerin bize varlığını söylüyor, mesela neptün eskiden teleskoplarla bile görülmüyordu (1800-1900 civarı) bir bilim adamı matematiksel hesaplamalarla neptünüm var oldugunu buldu yani görmeden. Demek istediğim matematikte dünyanın kütlesi, tabakası, çekirdeği bulunabilir. Yani dünyanın etrafına kimse gitmedi diye çekirdeğin olmadığı söylenemez.

Buğrahan Alcan 6 yıl

Dünyanın ortasına gitmeden peki bunun olmadığını nasıl soyleyebilirsin ?

Niyazi Sünnetci 6 yıl

Matematiksel hesaplamalarla.

Buğrahan Alcan 6 yıl

Vee neden bunun araştırılması reddediliyor. Afedersin ama kapadokyada bile yerin altında köyler keşfedildi ama amerikadan gelen bi ekip bu arastirmanin yapılamayacağını öne sürdü

Niyazi Sünnetci 6 yıl

Senin dediğin dünyanın merkeziyle ilgili kapadokyadakiler yerin metrelerce altında yapılmış eski yapılar. Bu dediklerinin hiçbirinin bilimsel bir dayanağı yok daha gerçek şeylere kafa yormanı isterim.

Buğrahan Alcan 6 yıl

Ama senin söylediklerinin bi dayanağı yok.? Yani bilim kesin sonuç ister simdi matematiksel hesaplama diyosun bana. 1 ile 10 arasını hesaplarsin cunki ikisi ve ortası bilinendir ama adamlar dünyanın üstünden içini hesaplamış teori ortaya atmış yani adi üstünde dünyanın ortasında çekirdek olduguda bi teori yani kesin boyle bir bilgi yok ama yerin altına indikçe ısı arttığı için kesinliği kabul edilmiş

Niyazi Sünnetci 6 yıl

Agarta ve şamballa eski medeniyetlerden günümüze kadar gelmiş. Peki neden araştırılması reddedilmiş.? Sümer tabletleri, Babil yazıtları tibet belgeleri cart curt bi ton ortada bunları destekleyen şeyler var peki bunlar neden israrla arastirilmasi reddediliyor?

Niyazi Sünnetci 6 yıl

Dostum matematiksel hesaplamaların nasıl oldugunu bilmeden bir yargılama yapma, örnek verdim neptünle ilgili sana. Ayrıca dediğin gibi olduğunu nereden biliyorsun çekirdeği olduğuyla alakalı onlarca kanıt var, ancak senin dediğinin bir dayanağı yok kanıtı yok.

Buğrahan Alcan 6 yıl