Alkolün vücuttaki mikropları temizlediği dezenfekte ettiği doğru mu?

Alkolün vücuttaki mikropları temizlediği dezenfekte ettiği doğru mu?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
82
82 CEVAP

"İçki tüm kötülüklerin anasıdır" hz Muhammed Mustafa (s. A.v)!!!
Bu alkol denen pislik yollarda çok can alıp ocak söndürüyor. Faydasi var diyenlerin hepsi de yalan soyluyor. Bilimsel bir calisma yok. Tek bildikleri sagdan soldan duyma sozcu cumhuriyet birgun hurriyet vs gibi gazetelerden duyduklari asparagas haberlerden ibaret.

Y

Herşeyi siz biliyorsunuz değilmi bizimkiler hep uyurma

Sevgi Kazım 6 yıl

Oyüzden akit okusunlar demi

Yasin Çabukca 6 yıl

okuduğum gazete ne alaka arkadaşım senin okuduğun gazeteler de bilim adına ne var bana onu söyle çok saçma bir tartışma olacak o yüzden uzatmıcam

Eyup Tülün 6 yıl

Yasin Çabukca bıktım ya yemin ediyorum biri midyeye aybaşı oluyor der biri hemen bilimsel bişeyin içine haram diye atlar sonra sen cahil dinsiz ölü verirsin gına geldi artık biliyorsan konuş bilmiyorsan sana haram mı diye soruldu neyse bende uzatmıyorum sonunda sinirleniyorum.

Sevgi Kazım 6 yıl

Benim sen ne okudugumu nereden biliyorsun? Ama ben sizlerin aksam sabah bu gazeteleri okuyup sacma sapan bilgiler edindiginize adım gibi eminim. Oyle olmasa dunyada bile zararlari tum saglik kuruluslarinca onaylanmis bir madde olan alkolu "sagliga yararli" diye savunmazdiniz. Tekrar ediyorum. Alkolun zararli bir madde oldugu kesin olarak tastik edilmistir. Dunya saglik orgutu bile "alkol zararlidir" demistir.

Yasin Yenilmez 6 yıl

sen bu yüzden kaybediyosun işte benim okuduğum gazeteyi tahmin ederek geçirirsin hayatını arkadasım tüm sağlık kuruluşlarının ne onayladığını ıspat et. Ve sonra sana ve düşüncene yakın buldugun internet sitelerinden alkol ile yapılan araştırmalara göz at ara da bilgiye ulaş çamur atarak biyere varamazsın

Eyup Tülün 6 yıl

Al sana dunya saglik orgutunun alkol hakkindaki yaklasimi. http://www.xn--yenirak-xfb.com/?page_id=2939

Yasin Yenilmez 6 yıl