Allah kötülüklere neden sessiz kalıyor?

Allah neden bu kadar kötülüğe sessiz! Kalıyor DEĞİL
İnsan, neden bu kadar kötülüğün sorumlusu olduğunu İNKAR ediyor.

Başına gelen her iyilik Allah'tandır. Başına gelen her kötülük kendindendir.(Nisa 79)
.
Şüphe yok ki Allah, insanlara hiç bir şekilde kötülük etmez;fakat insanlar kötülüğü kendi kendilerine ederler.
(Yunus 10)
.
Allah zerre kadar haksızlık yapmaz ve eğer bir İYİLİK olursa onu kat kat arttırır, katından fazlasıyla karşılık verir.(Nisa 40)
.
Hiç kuşkusuz bir toplumun bireyleri kendi iç dünyalarını değiştirmedikçe Allah da o toplumun gidişatını değiştirmez.(Rad 13)

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Kuran arabın hayatı anlama ve yaşama kılavuzudur...

M

Kuran, insana insan dilinde insanca insan ile insana bildirilmiştir. Kullandığı Argümanlar yereldir. Argumanlar üzerinden ulaştırdığı mesajlar evrenseldir. Arap orf ve adetleri DİN değildir. Onları din olarak algılamadığınız sürece insanlığın klavuzu olduğunu görebilirsiniz

Feden Hussain 6 yıl

''Argumanlar üzerinden ulaştırdığı mesajlar evrenseldir.'' Yaf insan önce Kuran okur sonra bu kadar büyük laflar eder. En basitinden Tebbet suresindeki argumandan çıkarılan evrensel mesaj ''Başkasının suçunu bir başkası cekebilir'' Evrensel hukuka aykırılığını geçtim Kuran kendi ile çelişmiş. Şu kitabı okumadan ne cesaretle bu kadar hoyratca yazabiliyorsunuz hayret. Lafa bak lafa ''Argumanlar üzerinden ulaştırdığı mesajlar evrenseldir.'' Önce şu kitabı oku sonra at tut.

Erol Cet 6 yıl

erol merak etmeyin uzunca süredir okuyorum

Feden Hussain 6 yıl

Dogru olduguna iman ettigin kitabi mudafaasi icin okumak baska birsey. Oyle okudugunda celiskileri, mantiksizliklari gormezden geliyorsun.

Kagan Idris 6 yıl