Allah kötülüklere neden sessiz kalıyor?

Allah neden bu kadar kötülüğe sessiz! Kalıyor DEĞİL
İnsan, neden bu kadar kötülüğün sorumlusu olduğunu İNKAR ediyor.

Başına gelen her iyilik Allah'tandır. Başına gelen her kötülük kendindendir.(Nisa 79)
.
Şüphe yok ki Allah, insanlara hiç bir şekilde kötülük etmez;fakat insanlar kötülüğü kendi kendilerine ederler.
(Yunus 10)
.
Allah zerre kadar haksızlık yapmaz ve eğer bir İYİLİK olursa onu kat kat arttırır, katından fazlasıyla karşılık verir.(Nisa 40)
.
Hiç kuşkusuz bir toplumun bireyleri kendi iç dünyalarını değiştirmedikçe Allah da o toplumun gidişatını değiştirmez.(Rad 13)

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Madem Allah'ı ve Kur'an-ı Kerim'ı beğenmiyor ve bu denli eleştiriyorsunuz. O halde neden muhatap alıyor ve bu kadar kafa yoruyorsunuz? Başka seçeneğiniz varsa onunla ilgilenin...

E

Maalesef müslüman ülkede müslüman ailede gelenekleri tamamen araplasmis bir coğrafyada yaptığımız herşeyi günah veya sevap olarak yargılanması sonucu olabilirmi bu eleştiri acaba

Arif Dülgar 6 yıl

Arif Dülgar Sizin geleneksel hurafeci ailenizin yaptıkları onları bağlar, iSLAM'I ve Allah'ı bağlamaz. Bizim zaten evvela şu soruyu sormamız gerekiyor: "Biz müslüman mıyız?" Bu soruya cevap verebildiğimiz anda diğer sorulara muhatap kılınacağız.

Haldun Özbk 6 yıl

Öncelikle biz Arap değil, Türk'üz. Konuştuğumuz konu Islamiyet ve her şeyin sahibi "ALLAH". Konu, millet bazında daraltılacak ölçüde degerlendirilemez. Sadece sevap ve günah da değildir mesele. Bakış açımızı genişletelim lütfen. Tabi ki her şeyden önce kibri bir kenara bırakıp sadete gelmek lazım.

Elif Alsan 6 yıl