Apartmanda piyano çalınır mı?

Apartman dairesinde piyano çalınır mı arkadaşlar, üst komşuyla medeni bir şekilde tartışmadan önce sizlere danışmak istedim..

C
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

Dostum nerede çalacaklar? Kendi evinde çalamayacaksa

I

Çalmayacaklar?

Can Attar 6 yıl

Can Attar dostum senin kafa dinleme özgürlüğün kadar onlarında belli saatlerde çalma özgürlüğü var

Murat Mira 6 yıl

Can Attar sebep? Normal saatler içinde gece 12 değil 1 değil. Çocuklar koşuştursa bişey diyecek misin?

Ismail Ğut 6 yıl

Çocuklar koşturunca bir şey diyen varsa nütfen haberim olsun

Pınar Tekşen 6 yıl

Pınar Tekşen demesin zaten kimse bişey. İnsanlardan rahatsız olan müstakil ev arasın kendine. Hiç bişey kolay değil. Arkadaşı anlıyorum ama başka türlüsü olmuyor işte

Ismail Ğut 6 yıl

Çalmayacaklar diye bişey yok, sen kendi özgürlüğün için sessizlik isterken o kişinin özgürlüğünü kisitlayamazsin belli saatler arasında bal gibi de çalar, hiç bişey de yapamazsın.

Dilan Hışır 6 yıl

Pınar Tekşen biz üst kat komşumuz ile kavgalıyız çünkü çocuğu saat gozetmeden sabah akşam demeden sürekli gürültü yapıyor koşuyor ve eşyaları yere atıyor ve anne babası asla ses çıkarmıyor dur yapma etme demiyor. Belli bir saati geçince güm güm yukarı vurmak zorunda kalıyoruz.

Dilan Hışır 6 yıl

Dilan Hışır bu konuda hak veriyorum size iki çocuk sahibiyim ve de 28 daireli bir apartmanda oturuyorum. Çocuklarım başkalarının yaşam kalitesini olumsuz etkileyecek kadar gürültü yapmamalilar. Sınırı aşarlarsa uyarıyorum ki bu da nadirdir. Çok şükür onlar da aşırıya kaçmıyorlar benim sözüm çocuk pirt yapsa çok ses yapıyor diyenlere

Pınar Tekşen 6 yıl

şu çalmayacaklar yorumuna kadar konuyu ben de destekledim çok erken-çok geç saatler vs konusunda fakat şu an hissettiklerimi aktarmam gruptan atılmama neden olur. Siz hangi hakla insanların hangi haklarını gasp edebileceğinizi kısıtlayabileceğinizi düşünüyorsunuz diyerek kibar bir tepki veriyorum. Yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi sabah 10 akşam 10 aralığı gayet makul. Daha erkeni ve daha geçinden rahatsız oluyorsanız tabi ki söyleyin.

Batıkan Zeytunlu 6 yıl

Pınar Tekşen çocuğun belli bi miktar gürültü yapması normal zaten. Çocuk sonuçta. Anne baba hiç uyarmıyor biz ona kızıyoruz çocuğa değil. Çocuk tava tencere falan atıyor yere gözümle gördüm çünkü. Yoksa elbette ki bazı şeyler tolere edilmeli. Çocuklarınıza sağlıklı bir ömür dilerim

Dilan Hışır 6 yıl

Teşekkür ederim güzel dileklerin için Dilan Hışır o anne babanın eksikliği sanırım

Pınar Tekşen 6 yıl

Kesinlikle öyle. Anne babanın eksikliği tamamen çocukla alakali bir durum değil.

Dilan Hışır 6 yıl

çalmayacaklar diye bişey yok arkadaşım, senin hakkın olduğu kadar o komşunun da hakları var. Evde enstrüman çalma yasaği diye bişey yok, haa belli saatlerde çalınmaz onu da medeni bi dille ( becerebilirseniz inş ) hâlledeceksiniz.

Merve AloneArmy 6 yıl

Batıkan Zeytunlu aynı duygular içerisindeyim

Merve AloneArmy 6 yıl