Araba hasarını kasko hasarsızlığı delinmeden nasıl tamir ettiririm?

Arkadaşlar arabam apartmanın otoparkında park halindeyken, mantolama yapan arkadaşlar arabama ingiliz anahtarı tarzı bir alet düşürmüş sadece sağ ön farın camı kırılmış koruyucu plastiği, farda hiçbir sorun yok çalışıyor fakat kötü görünüyor rahatsız ediyor. Servise gittiğimde sağ ön farın komple değiştiği hepsinin bi bütün olduğunu söylediler ve 5.400 gibi bi rakam çıkardılar kaskom var ve kaskom ödüyor fakat hasarsızlığım delindiği için çok büyük bir miktar indirimi kaybediyorum. Acaba bu farı sigortadan yaptırabilme şansım var mı bu konulara çok uzağım yardımcı olursanız çok sevinirim.

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Hasarsızlığın delinmez. Senin suçun olan bir durum değil, keşke ordaki inşaatla birlikte fotoğraflarını çekseydin o şekilde başvursan sorun olmazdı.

G

Apartman bizim apartman hala devam ediyor

Bekir Sakiroglu 6 yıl

Farı yaptırdın mı? Yaptırmadıysan aynı şekilde arabanı park et durumu anlatır foto çek öyle açtır kaskodan dosyanı. Kasko şirketin hangisi?

Gözde Özbey 6 yıl

Yaptırmadım eureko

Bekir Sakiroglu 6 yıl

Fotoğrafları aynı yerde çekip başvurabilirsin, poliçenin detayını bilmiyorum ama kasko suçlu olmadığın hasarı öder bunun içinde hasarsızlığını bozmaz. İlk hasarınsa çok prim farkı çıkmaz, en azından prim farkının hasarından yüksek olması mümkün değil hasarsızlık primi o kadarda etkilemiyor her sene zamlandığı için hasarsızlık indirimine çok takılmayın. Direk bu tarifeleri oluşturuyorum işim bu. Güvenebilirsin

Gözde Özbey 6 yıl

Teşekkür ederim

Bekir Sakiroglu 6 yıl

Karai firmanin da 3 cu sahislara verdigi zararla ilgili bir Sigortasi mutlaka vardir.. Senin apartmanini yapmasi bunu kullanmaman gerektigi anlamina gelmez.. Eger apartmanin yonetimi varsa durumla ilgili onlardan yardim alabilirsin. Ben vaktinde kiptas sitesinde aracim zarar gordugu icin tutanak tutturmus ve 2200 tl zararimi almistim

Kıvanç Plus 6 yıl