Aşı nedir?

Selamlar herkese,
Bi yakınıma doktoru 5 yıl surecek olan aşı tedavisi önermiş toza alerjisinden dolayi. Yaptırma konusunda cok kararsız. Aşı nedir, dezavantajları nelerdir, aşı yaptirmak dogru mudur? Bilgilerinizi paylasirsaniz minnettar olurum.
Sevgiler

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Ben yıllarca alerji hapları kullandım o haplar başka hastalıklara yelken açtırdı astım bronjit alerjik rinit faranjit vertigo panik atak şizofrene doğru gider di evlenip çoluk çocuğa karismassydim cocuklarimdada aynı sorunlar olunca araştırdım çareyi elma sirkesinde buldum. Körü körü ne doktorlara bağımlı olmayın dertleri ilaç firmalarını zengin etmek size şifa vermek değil

S

Nasıl kullandınız elma sirkesini alerji için

Şeyma Toktamiş 6 yıl

Sabah akşam aç karına iki çorba kasigini bir şu bardagina sulandirip içtim. Burnuma yarı yarıya sulandırılmış sirke çektim sabah akşamsinuzit icin. Sirkeli su ile yikandim kaşıntı icin. Ayağımdaki mantar için sirkeli suda bekletim ayağımı çok tarif var. Sibel'in ELMA sirkesi sayfamı inceleyin okuyun dikkatlice nasıl kullanacaginiza kendiniz karar verin. Tabi sirkeyi kendiniz yapacaksınız doğal olacak.

Sibel Boz 6 yıl

Bir dünya ilaçtan kurtuldum çok şükür

Sibel Boz 6 yıl