Beyin tümörüne karşı karakovan balı kullanan oldu mu hiç?

Beyin tümörü yada başka yerdeki tümörler için hakiki yaz kış kendi beslenen karakovan bali kullanan oldu mu hiç? Doktorlar ikiye ayrılmış sanki bal tümörle savaşır diyenler var ama tam aksine besler diyenlerde... Propolis, polen, arı sütünün tümöre etkisini biliyorum. Suanda tek bilmek istediğim Hakiki balın tümörü etkisi Kur-an'da da balın sifasi için ayetlerde gecerken neden bir kısım tümörü besler diyor onu anlamis değilim

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

bal ile karbonatı kararınca karıştırın. 2 yemek kaşıgı bala 1 çay kaşıgı karbonat. ve günde en fazla 2 kür uygulayın.

A

Bal sonuçta sekerli

Esra Düşmez 6 yıl

Esra Düşmez burda bal tuzak oluyor hanımefendi

Ali Karaalp 6 yıl

Ali Karaalp söylediğiniz kürü uygulayan netice alan var mı?

Hikmet Sare 6 yıl

Hikmet Sare benim hiç bir tıbbi diplomam ve iddaam yok. sadece canım yandıgından ve eşimi kanserden kaybettigimden tüm kürleri derledim karşı savlarıda sadece kanser hakkında 900 ün üzerinde kür ve makale var. daha öncede yazdım hiç bir kür yüzde olarak 60 başarı bile yakalamış degil. buda bir tedavi şekli ve sav. başarı oranıda takibimde şunu söyleyeyim evre yükseldikçe başarı şansı düşüyor.

Ali Karaalp 6 yıl

EyvAllah Şifa Allah tan..

Hikmet Sare 6 yıl

Bal ve karbonat karışımı kanser tedavisi: Karbonat ve Bal Karışımı Kanseri Vücudunuzdan Uzak Tutuyor. Herkesin mutfağında bulunan karbonat ve bal karışımı vücudu kansere karşı nasıl koruyor? Kanser hücreleri şekeri sever ve bu karışım “şekere aç” kanser hücrelerini hedef alır. Hemen anlatalım… Şekere aç kanser hücreleri normalden 15 kat daha hızlı glikoz tüketimi için çaba gösterir. Isıtılıp hazırlanan bu alkalik bikarbonat karışımı, şeker bakımından zengin ve sağlıklı bal ile karıştırıldığında, bu hücrelere gizlice karbonat sokar. Bu durumu hücrelere giren “Truva Atı”na benzetebiliriz. Alkali kabartma tozu kanserli hücreleri infaz edip bu hücrelerin normale dönmesini sağlar. Veya, kanserli hücreyi öldüren hızlı bir pH değişimine neden olarak alkali bir etkiye sahip olur. Alkalileştirici şok dalgası, kanser hücrelerine oksijen alarak tolere edemeyecekleri kadar oksijen sağlar. Böylece kanser hücresinin büyümesine neden olan şeker hücreye girmeden engellenir ve etkisiz hale getirilir.

Ali Karaalp 6 yıl