Boşanacak çiftlerde düğünde takılan altınlar erkekte mi kalır kadında mı?

merhabalar kardeşim 3aylık evli ve boşanacaklar herkes almış olduğu eşyayı geri alacak ama erkek tarafı altınları geri istiyor bu durumda altınlar kızda mı kalıyor erkek tarafımı alıyor hukuki süreç nasıl işliyor.

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Boşverin yasaları.. 3 kuruş para için.. Herkes taktığını geri alsında, esas önemli konu nafaka. 3 aylık evlilik için ömür boyu nafaka mı ödeyecek. O konuda anlaşma sağlayın

M

Saçmalık her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı.

Serife Tanriseven 6 yıl

Sormayın çözüm bulunmak istemeyen bir konu

Fatih Kulak 6 yıl

kadın cinayetlerinin esas sebebi. Çocuk haczi ve nafaka

Mahir Yldrm 6 yıl

Kadın cinayetlerinin hiçbir Sebebi olamaz. Bir çok kadın evliyken öldürüldü. Ya benimsin ya toprağın zihniyeti ile. Elbetteki ortada bir çocuk varsa bu iki kişinin ve nafaka ödeyecektir.

Serife Tanriseven 6 yıl

Ya benimsin ya toprağın diye düşünmeyen, normal yollarla boşanan, çocuklarına hasret bırakılan, nafaka ödeyemediği için ceza evine giren, psikolojisi bozulmuş kocaların, babaların işlediği cinayetlerin sebebi yazıyorum ben. Nafakada çocuk için değil. Kadın için.

Mahir Yldrm 6 yıl

Normal yolla boşanma diye bir şey yok. Boşanma varsa zaten normal bir durum yok ortada demektir. Normal olsa kim yuvasını dağıtır. Saçmalamayın. Ortalık manyak dolu hiçbir şey yokken sebepsiz kadınlar öldürülüyor. Siz katilleri mi savunuyorsunuz geçmişsiniz karşıma da.

Serife Tanriseven 6 yıl

Anlaşamayıp boşananlar diyorum. Medenice. Bu arada üsluba dikkat edelim

Mahir Yldrm 6 yıl

Siz düpedüz haklılık arıyorsunuz, öldürülen kadınlar haklı yere öldürülüyor diyorsunuz. Siz uslubunuza dikkat edin etrafınıza zarar vermemeniz dileği ile fazla muhatab olmayın benle.

Serife Tanriseven 6 yıl

Canlı öldürmek kadar yanlış bir şey yoktur hanımefendi. Sebep ne olursa olsun. Bu arada tartışılan konu bunların önlenmesi için düzeltilmesi gereken yasalar. Siz lafı başka bir tarafınızdan anlayıp konuyu değişik yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.

Mahir Yldrm 6 yıl

O zaman iyi birer adam olun da eşleriniz size muhtaç kalmasın... Siz de nafaka dan kurtulun.

Serife Tanriseven 6 yıl

Hayatta başarılar

Mahir Yldrm 6 yıl