Boy uzatmak için ne önerirsiniz?

Boy uzatmak için ne önerirsiniz?
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
63
63 CEVAP

Yumurta da iyi bir protein ve enerji kaynağıdır. Yumurtanın özellikle beyaz kısmı % 100 protein içerir. Yumurta ayrıca riboflavin olarak da bilinen B2 vitamini de içerir. Riboflavin hücre çoğalmasında görevli vitaminlerden biridir. Boyun uzamasını sağlamak için özellikle ergenlik döneminde günde 3-4 tane yumurta tüketilmelidir. Eğer daha fazla tüketmek isterseniz daha çok yumurtanın beyazını tüketin. Çünkü yumurtanın sarısı yüksek yağ oranına sahiptir. Fazla yağ damar tıkanıklığı ve kiloya neden olabilir.

8. Soya

Soya tüm sebzeler arasında en fazla proteini içerir. Soyadaki saf protein kemiklerin gelişiminde ve doku kütlesinin artmasında önemli katkı sağlar. Boyunuzun uzamasını sağlamak için günlük 50 gramlık soya tüketimi önemli etki yapar. Soya vejetaryanlar için müthiş bir protein katkısıdır.

9. Yulaf

Yulaf da yüksek miktarda protein içerir. Yulafın Kas kütlesini artırıcı ve yağ miktarını azaltıcı etkisi vardır. Her kahvaltıda 50 gram yulaf tüketmek tavsiye edilir.

10. Mercan Kalsiyumu

Adından da anlaşılacağı gibi mercan kalsiyumu deniz mercanlarından elde edilir ve tüketimi kemik büyümesini artırır. Bu kalsiyum maksimum düzeyde fayda sağlamak için erken yaşlarda alınmalıdır.

A