Cildi gençleştiren gözenekleri kapatan doğal yöntemler neler?

Arkadaşlar cildi gençleştiren gözenekleri kapatan dogal yöntemleri olan ve sonucu alan arkadaslar bilgi verirmisiniz size zahmet. Çok teşekkür ederim şimdiden..

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Cildi dinç tutan, yaşlanmayı geciktiren’cilde ışıltı veren sadece limondur, ayrıca kozmetik sektöründe kullanılmaktadır. Gözenekler için doğal bir çok yöntem vardır fakat kimse olumlu sonuç alamıyor, ben yıllardır kozmetik sektöründeyim, Estee Lauder marka ürünleri gözenekler için gerçekten tavsiye ederim, fiyatları biraz yüksek gelebilir fakat en iyi sonuçu alırsınız, kimse beni yanlış anlamasın, buradan satış yapmak için yazmıyorum, istediğiniz yerden temin edebilirsiniz.

V

Ne kadar fiyatı peki

Kudret Aban 6 yıl

Kudret Aban lütfen siz araştırın.

Varujan Ergöl 6 yıl

Hiç duymadım bu markayı

Kudret Aban 6 yıl

Kudret Aban araştırın, ayrıca bu ürünlerin gündüz gece serumları kremleri mevcuttur, çok etkili diyebilirim, ben kesinlikle satış yapmak gibi niyetim Yok, araştırın arkadaşınız araştırsın, her hangi bir kozmetik mağazasından temin edebilirsiniz, İnan’ın çok etkilidir 1 hafta içinde cildindeki farkı hissedecektir. Önce araştırsın bilgi alsın, şunuda söylemek isterim mağaza satış fiyatları yüksektir, fiyatıda araştırın, mağazadan mağazaya fark ediyor, tek tavsiyemdir, isterseniz doğal yöntemlere başvurun, sizlere kalmış, benim sadece tavsiyem sizlere.

Varujan Ergöl 6 yıl

Sizin onerdiginiz bu ürünleri bırakınca yüzde sarkmalar kırışıklıklar oluyor. Harcadiginiz servet te cabası

Esin Kodal 6 yıl

Esin Kodal belirli bir yaştan sonra ne yaparsanız yapın, insanın cildi mutlaka değişime uğrayacaktır buradaki amaç sarkmaları geçiktirmek, bırakmaya gerek varmı o sizlere kalmış, su nasıl ihtiyaç ise, cildimizede bakmak bir ihtiyaç, insan nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşamalı, ben burada satış yapmıyorum, sadece tavsiye ediyorum, ister ömür boyu kullanır. İster kullanmaz, sadece bendeki tavsiye, bakmazsan dağ olur, bakarsan bağ olur o misal.. Saygılar

Varujan Ergöl 6 yıl

Tabiki tercih meselesi ama doğal katkısız ucuz yollar varken kimyasallara gerek yok diye düşünüyorum

Esin Kodal 6 yıl

Esin Kodal tabiki doğal yöntemlere güvenin İnan’ın ben bunu hep söylerim, limon mucizevi bir şey, cild üzerinde etkisi çok büyük, cildi canlandırır ışıltı verir, dinç diri tutar, kozmetik sektöründe dahi kullanılır, son çare bu ürünler, benim sadece tavsiyem, İnan’ın kullanan insanlar çok memnun, ben tekrar söylüyorum satış gibi amacım yok, gidin araştırın bir uzmandan bilgi edinin, dediğim gibi sadece tavsiyemdir.

Varujan Ergöl 6 yıl

Varujan Ergöl bey mutlaka deneyecegim.. Bir sorum olucak size.. Cildimizin tonunu acabilecegimiz her hangi bir ürün tavsiye edebilirmisiniz... Bu sektörde calistiginizi söylediginizden dolayi sormak istedim... Tesekkurler..

Yasemin Koku 6 yıl

Yasemin Koku Anladığım kadarıyla. Cildinizin beyazlamasını istiyorsunuz’bunun için sadece diyebileceğim, cild renk tonunu koruyucu, koyu kahve Güneş lekesi leke giderici, ince çizgiler yaşlanma karşıtı krem ve serumlar mevcuttur, cild rengini açıcı kremler bilmediğim markalarda var fakat kimseye tavsiye etmiyorum, bronzluk içinde kremler var, şunu söylemek isterimki hepsi kimyasal içerikli, saç boyası gibi düşünün, saç boyasından yüzü gözü şişen insanlarla çok karşılaştık, sadece renk tonunu koruyucu krem önerebilirim, onarıcı krem önerebilirim. Rica ederim.

Varujan Ergöl 6 yıl

Cok tesekkürler... Bilgilendirmelerden dolayi...

Yasemin Koku 6 yıl

Estelauder ünlü bir markadır bilmeyen yoktur.. Pahalidir.

Gülçin Kiraz 6 yıl

Goz cevresinde olusan cizgiler icin urununuz varmi ve gercekten etkilimi.. Tesekkurler

Zeynep Büyükkalkan 6 yıl

Zeynep Büyükkalkan göz çevresi için etkili dediğimiz.. Zamanla kırışıkların ince çizgilerin görünümün azalmasına yardımcı olur.

Varujan Ergöl 6 yıl

Bu urun ne kadar Varujan Ergöl

Zeynep Büyükkalkan 6 yıl

Zeynep Büyükkalkan Ben buradan fiyat yazmak istemiyorum, yanlış anlaşılır, çok rica edicem sizden internetten araştırın fiyatını lütfen.

Varujan Ergöl 6 yıl