Cin çarpması var mıdır?

Cin çarpması varmıdır gerćek hayatta. Espiriye almadan tiye almadan ciddi cevaplar...

com-rcx2281q3b4il9xgdzvl.jpg
V
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
55
55 CEVAP

cinlere inanan arkadaslar icin lutfen bu yazimi okuyun
aileden gelen sizofreni borderline gibi yakin akrabalarim en basta annem olmak üzere psikolojik rahatsizliklarimiz mevcut.
ben de aşırı bir dindar iken ailemin saglik sorunlarini anlayabilmek icin cinlerle cok muhatap oldum.
cin diye birsey yok gormeme ragmen söylüyorum bunu.
bazen gece aniden uyanir tepemde dolanan 7-8 adet cin görurdum. Acayip sesler cikariyolardi yasin okuyarak kurtulmaya calisirdim. Korkudan elim ayagima aşırı tittreyerek kramplar girerdi. Gitgide alismaya basladim ama bu sefer de cinlerin hareketleri daha sert olmaya basladi. Sonu gelmeyecek gibiydi. Birgün yine boyle cinler görürken korkumu aninda yendim bi anda uzerlerine atılıp saldirdim ellerimi savurarak. Ve hic bisey olmadi hepsi yokoldu ne ses kaldi ne görüntu. Suanda yaklasik 1 yildir agnostikim daha seyrek olmak sartiyla hala boyle seyler yasiyorum. Ve inanin hic korkmuyorum. Artik dalga gecmeye basladim kendi hayallerimle.
su sonuca vardığımi kesin olarak soylemeliyim. Bu tip gercekci hayaller ruyalar gibidir. Nasil ruyada oldugunuzu anladiginiz an uyaniyorsunuz veya kontrol ediyorsunuz bu da boyle beyninin yillarca icine yerlestirilmis korkularin hayalden ibaret olduğunu anladiginiz an cin min kalmiyor.
carpilma meselesi de ayni korkudan donup kalan hayvanlari düşünün tamamen korku hormonu asiri derecede kaslariniza yuklendiginde titremeniz kramplar morarmalar ve sonunda felç mümkündür.

E