Çörek otu yağında olması gereken kriterler nelerdir?

Çörek otu yağında olması gereken kriterler nelerdir?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Abicim artık bazı aktarlarda gözünün önünde sıkıyorlar. Git, hazırlat bir şişe, gönül rahatlığı ile kullan. İlk sıkıldığında bulanıktır. Eğer çalkalamadan kullanırsan bir sıkıntı yok. Biraz acı gelir sadece. Tortu dibine çökünce acılık gider ama boğazda hafif bir yanma yapar. Su iç yanında, yoksa boğazında gıcık yapar. Süper faydasını göreceksin. Bildiğin bilmediğin birçok hastalığına şifa olacak. Allaha emanet ol.

F

fahri bey; bu yorumları hangi tecrübeniz yada meslek erbablığınız ile söylüyorsunuz?

Emre Yildizi 6 yıl

sizin söylediğiniz durum için doğru ham madde gerekli! Ve o ÇİNDEN YADA DİĞER düşük yoğunluklu hatta kimyasal maddeli içeriğe sahip ise! Gözünüzün önünde hergün sıksalar ne olacak?

Emre Yildizi 6 yıl

ham maddeniz kötü ise ondan 1 kg yeseniz ne olur?

Emre Yildizi 6 yıl

lütfen yanıltmayın insanları! Bu işe bilen ve doğru yapan insanlar var! Onların ürünlerini alın

Emre Yildizi 6 yıl

Marka tanıtımı yapmayın diyor arkadaş bak. Sen her fırsatta methedip duruyorsun kardeşim. Yeter. Altı üstü çörekotu yağı. Gözümün önünde sıktı verdi adam. Sivilceden nasıra, kolesterolden saç dökülmesine kadar şifa umduğum herşeye iyi geldi. Sen ekmeğinin buğdayının nerden geldiğini biliyormusun da, çörek otunun nerden geldiğini bileceksin? GÖZÜNÜN ÖNÜNDE, ISITICISIZ MAKİNEDE PRESLENSİN YETER. İnsanların önüne onlarca kriter koyup, bu şifalı şeyden vazgeçirmeye mi çalışıyorsunuz yoksa birinin malının pazarlamasında yardımcı mı oluyorsunuz? Ben gıda mühendisiyim kardeşim. Abim de kimyager. Sen nesin?

Fahri Kalı 6 yıl