B12 460 çıktı normal mi?

B12 460 çıktı normal mi?
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

İki katı olması lazım

M

Ama aralıkta normal görünüyo

F

Canan Karatay hocanın sözü öyle enaz 800 olmalıymış

M

Benim 240çıktı gayet iyi diyor doktor. Düşük değilmi

B

Bende anlayamadım dr normal diyo ama burda 500 üstü diye duymuştum

Fatma Mehralizade 2 yıl

Ayne bence düşük ama doktorlar niye böyle diyor anlamıyorum

Burcu Üney 2 yıl

Doktorlar karşılarında sağlıklı insan görmek istemez daima hasta olunki para kazansınlar size neyin gerektiğini neden söylesinler?

Mustafa Tekneli 2 yıl

Çok haklısınız mustafa bey doktorlarada güven kalmadı

Burcu Üney 2 yıl

İğne yazmadı eczaneden alıyım diyorum reçetesiz iğne yapmıyorlar. Napıcam bilmiyorum

Burcu Üney 2 yıl

En az 800 olmalı canan hocaya göre benim 700lerde

Ç

Canan hocaya güvenelim o zaman

Fatma Mehralizade 2 yıl

Zarari olmaz. Asgarisi 200 civarı

A

Az. 800 - 1000 arası en iyisi. Benim 650 yine de takviye alıyorum.

C

Bir doktor arkadaşımdan alınmıştır.
Bu sen ben kırmızı (Mor) lahana lokanta usulü turşusu ile bağırsaklarımın probiyotasını düzenleyerek B12 vitamini düzeyimi 1430 lara çıkardım. Bu tarifi aşağıda veriyorum. Kırmızı lahanalar ince dogranacak üzerine çok az tuz dökülecek (tavsiyem önce Himalaya, sonra Kaya tuzu) bir kasede hafif mıncıklanacak. Karışımı bir kavanoza doldurun, karışım su salmaya başlayacak 2 saat sonra kavanozun üstünü ev yapımı elma sirkesi ile doldurun ve ağzını kapatıp buzdolabinda 5 gün bekletin. 5.günden sonra her gün bir kaşık salatalarınıza ilave edin ve suyundan da salatanın üzerine sos olarak gezdirin. Yedikten 3 ay sonra B12 vitamini düzeyini ölçtürün.

C

Çok beğendim tarifi hemen denemek istiyorum

Nuray Karkın 2 yıl

mor lahana mıı

Selma Tokgoz 2 yıl

Evet Selma Tokgoz hanım.

Cengiz Sıdıka 2 yıl

Nuray Karkın hanım, deneyin ve bizi de bilgilendirin lütfen.

Cengiz Sıdıka 2 yıl

Beyaz lahana danda oluyor saraçoğlu sayfasina bakabilirsiniz. Ayni yöntem sirke yok. B 12 yukseltiyor.

Nermin Koçer 2 yıl

Bende iğne oldum az yükseldi bulgur pilavı bol yenecekmis

N

Demekki bulgur pilavı b12 deposu bizde hep beyaz pilav yeriz bundan sonra ama bende bağırsak iltihabı var çok aşırı gaz yapıyor kuru baklagiller

Neşe Uçaral 2 yıl

Benim 100lerde

B

İlaç veya iğne almalısınız bence gerginlik huzursuzluk yapar

Fatma Mehralizade 2 yıl

Düşük. 176 olacak nispeten

N

Dr. Cogu canan hocanin soylediklerini kabul etmiyorlar. Ama tum dogrular canan hocada

N

Canan hoca söyleyene kadar, diğerlerinin dediklerini yaptık. Sonuç ortada. Tüm hastalıklar katlanarak çoğaldı.

Cengiz Sıdıka 2 yıl

Benim 1070 çıktı B 12 almayı bıraktım

N

Böyle korumaya gayret gösterin. Bırakınca yine düşecektir.

Cengiz Sıdıka 2 yıl

deneyeceğim tarihinizi ts ederim

E

800 ile 1000 normalmis

Y

Yüksekliğinin zararı varmı......

A

384 benim. Normal dedi doktor

F

400 altı alzaymır hastalığına yol açarmış ilerde, 800 ün altına düşmemesi gerekiyor, yükseltince sizde farkı görürsünüz mutlaka, sizin değer düşük

Meryem Örki 2 yıl

doktorlara göre normal karataya göre düşük

F

Benim 240 çıktı normal dedi Dr. Ama b12 eksikliği belirtilerinin hepsi var hemen hemen. Bunu söylediğimde Dr depresyondasin dedi .:))

S

80 küsür yasinda anneannemin 2050 cikti doktor masallah dedi. 40 yasindayim 270 cikti. Ozele gittigim halde doktor israrla bu yeterli dedi

D

İkisini de söyleyen aynı Doktormu? Demo Sahil

C

Farkli doktorlar

Demo Sahil 2 yıl

Bu zaten iki doktor arasında ki farkı kanıtlıyor.

Cengiz Sıdıka 2 yıl

Sizde bi belirtisi varmı halsizlik ve uykusuzluk vb.

A

Belirti verecek diye bir şey, yok her vücut başka tepki verilir yada hiç vermeyebilir.

C

Benim 257 idi iğne vuruluyom 800 olmasi iyimiş cobuk yoruluyordum uyusma vardi ellerimde suan iyiye gidiyor herhalde biraz sikayetlerim azaldi

Y

Uyuşma ellerinizde fln mi oluyor bnde halsiz yorgun uyuşma var b12 475 çok düşük dglde sizde başka ne gibi sıkıntılar var

Yasemin Bulutlu 2 yıl

Halsizlik yorgunluk unutkanlik cok yapiyordu bide uyusma cobuk yorulma uyusma uyusukluk bi is yapayim hemn basliyordum yoruldum demeye dr bna normali sekizyuz dedi 1000 de yapabilirsin dedi ama normal 800 mus

Yasemin Bozat 2 yıl

Anladım teşekkürler banada, 600 iyi ddiler bnm 475 çıktı salı günü vitamin verdi zayifsin kilo al halsizlik yorgunluk ondan oluyor ddi inş alırım şuan bile dizlerim tutmuyor geçmiş olsun

Yasemin Bulutlu 2 yıl

Bemiks c verdi mide bulantısı yaptı ama brz iyi geldi

Yasemin Bulutlu 2 yıl

Saolun zayifla alakasi yok b12 zaten bunlari yapiuor zayflik sismanlik degil yni b12 internetten arastirin daha cok bilgilenirsiniz sizede gecmis olsun bemks vitamin ama bilmiyom ginede dr igne isteseydiniz keske iyi dr rasgeldi bna bundan once cok dr gittim hrp iyi bisey yok dendi

Yasemin Bozat 2 yıl

Demo Sahil ,Anneannenizin ne rahatsızlığı var, sizin ne rahatsızlığınız var?

C

Anneannemin masallahi var Cengiz Bey. O gun usuttugu icin doktora goturduk butun degerlerine bakildi herseyi cok guzel cikti. Ben hipotiroidim. Genel kontrol icin gittim. Hersey cok guzel sagliklisiniz dedi sasirtti beni

Demo Sahil 2 yıl

Annenannenize koca bir Maşallah diyelim. Böyle değerleri oldukça sağlıklı kalır. Sizlerde örnek olsun.

Cengiz Sıdıka 2 yıl

Teşekkür ederim

Demo Sahil 2 yıl

Gayet iyi en yüksek 600

Y

Doktorum bana 960mi neydi bana yuksek dedi

S

Yaşınız kaç

M

45

Sonem Karay 2 yıl

Ama unutkanlik, konsantrasyon eksikligi de var. Bir ara bayagi ara verdim b12 ye m

Sonem Karay 2 yıl

Pardon yeni gördüm nereliydiniz

Mustafa Uskan 2 yıl