Çörek otu yağında olması gereken kriterler nelerdir?

Çörek otu yağında olması gereken kriterler nelerdir?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Ben de "arkadaş kullanacak, fikir alıyor" zannediyorum. Meğer kendi satacakmış da, konu patlasın biraz konuşulsun, isim duyulsun istermiş. Bir de marka reklamı yapmayın diyor. Bir tane de şakşakçı var reklamların başrolünde.

Çörekotu ile ilgilenen arkadaşlar.
BAKIN MARKA VERMİYORUM. HERHANGİ BİR AKTARDAN ALACAĞINIZ ÇÖREKOTUNUN KARŞILIĞINDA ÖDEDİĞİNİZ PARANIN TEK KURUŞU BİLE CEBİME GİRMİYOR. ÇÖREKOTU ÜRETİCİSİ DE DEĞİLİM.
BURADA, ONLARCA KRİTERİ ÖNÜNÜZE KOYUP, KENDİ ÜRÜNÜNÜ SATMAYA ÇALIŞAN (VEYA İLERDE BUNU YAPACAK) İNSANLARA İTİBAR ETMEYİN. HERHANGİ BİR AKTARDA, ISITICISI OLMAYAN BİR PRESS MAKİNESİNDE SIKILMIŞ ÇÖREKOTUNUN YAĞINI GÜVENLE TÜKETİN. ÇÖREKOTU BOZUK İSE ZATEN YAĞIN KOKUSUNDAN ANLARSINIZ. ÇÖREKOTUNUN ÜRETİLDİĞİ ÜLKEYİ ÖĞRENMENİZ ÇOK ZOR ZATEN. KALDI Kİ, BU ARKADAŞIMIZIN KENDİSİNİN DE TÜRK MALI SATACAĞINI DA BİLEMEYİZ.

AS A RESULT:

1-GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE SIKILSIN
2-YAĞDA BOZULMUŞ KOKUSU OLMASIN
3-TORTUDAN KORKMAYIN. TORTUSU İLE KULLANMANIZ DAHA FAYDALI. DİBE ÇÖKÜNCE DE BERRAKLAŞIR.

Gıda mühendisleri ile alışverişe çıkamayacağınıza göre, bu arkadaşın doğru ürünü sattığına da inanamayacağımıza göre, gözümüzden başkasına güvenmeyelim. Yukarıdaki 3 kriterden başka kriter yazmaya gerek duymadım.
Reklam amaçlı yorum saldırısı olabilir. Olsun. Benim çıkarım yok.

F