Deniz Gezmiş kimdir ?

Arkadaşlar deniz Gezmiş kimdir

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Hem Atatürkçü hem komünistlerin (Atatürkçüler ne diye seviyorsa) sevdiği ve üzüldüğü, onun yaptığı terör eylemlerini bir kahramanlık gibi gösteren, onu sevip, etrafta fotoğrafını kapak fotoğrafını koyunca kendini entellektuel veya solcu sanan insanların eline düşen, Liberalizm, Kapitalizm, Emperyalizm gibi dünyayı her yönden geliştiren siyasi akımları yanlış anlamış bir eşkıyadır kendisi. İsrail büyükelçisinin ellerini bağlayıp sakagindan tabanca ile sıkan birine kahraman değil, eşkıya denir. (Çomar veya akpli falan değilim gayet David Hume anlayışına bağlı kapitalistim laf edeceklere baştan duyurayim dedim)

M

Biraz araştır bakalım o zaman ki Halk Kurtuluş örgütünde deniz Gezmiş var mıymış? Mahir Çayan ismini biliyorsun. Kim bu adam bir araştır. Bilmeden sallama.

Serkan Baştepe 6 yıl

sayın serkan bey TİKKO dediğiniz örgütü destekleyenlerin alayı o deniz gezmişler mahir çayan zaten o dediğimi yapan kişi böyle terör eylemlerini destekleyen kişiler. Ayrıca, kapitalizmin size verdiği faydalarla gelip bana cevap veriyorsunuz, resimlerinizi onların verdiği nimetler ile çekiyorsunuz, kapitalizmin ortaya koyduğu kafelere restaurantlara gidiyorsunuz (Starbucks, BK, McDonalds, KFC) fakat buna rağmen hala nasıl kapitalist düşmanı komünistleri seven bireyler oluyorsunuz anlayamıyorum.

Mert Margı 6 yıl

O olayda deniz Gezmiş yoktu. Ulaş Bardakçı, Hüseyin Cevahir, Mahir Çayan, Necmi Demir, oktay Etiman ve Ziya Yılmaz,

Serkan Baştepe 6 yıl

Ben kendi adıma yanlış bir bilgi aktarımında bulunduysam şahsen özür dilerim fakat savunduğunuz insanlarla kapak resminizdeki Büyük Üstad ile yanyana konulacak kişiler değil. Hem onu hem de Ata'yı savunmak, Ata'ya hakaret olur diye düşünüyorum.

Mert Margı 6 yıl

Bu isimleri savunmuyorum. Ama şu var. Bu örgütleri her zaman bizim istihbarat servisleri yönetmiştir. Mahir Çayan nasıl bunların arasında olmuş bilmiyorum. Yoksa DHKPC, PKK bunlar terör örgütleridir. Burada çok netiz zaten.

Serkan Baştepe 6 yıl

Tikkoyu ibrahim kaypakkaya kurdu ve deniz gezmişin onunla bir alakası yok

Emre Enez 6 yıl

Kapitalizmi seven ya zengindir ya da halinden memmun kölelerdir Umarım zenginsindir de argüman'ın tümüyle komedi unsuruna dönmez benim için

Arda Aydemiş 6 yıl