Deniz Gezmiş kimdir ?

Arkadaşlar deniz Gezmiş kimdir

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

"Tam baĝımsız TÜRKÍYE '' bir șey hatırlattımı

O

Kim söylemis o sözü???

Cemal Topcan 6 yıl

“Yaşasın, Türk Halkının bağımsızlığı!. Yaşasın, Marksizmin ve Leninizmin Yüce İdeolojisi!. Yaşasın, Türk ve Kürt halklarının bağımsızlık mücadelesi, kahrolsun emperyalizm!”derken Moskofun kilicini salladigini unutmayalim. Kürt ayaklanmalarinin tohumunu tekrar yeserttigini unutmayalim.

Cemal Topcan 6 yıl

Ee iste sonunda bu lafida diyor ben ozet gectim deniz Gezmiș gibi bi idalisti memleket sevdalisini cok bilmislik tasliyan tutumlar insanlara yanlis tanitmadaki en buyuk etkenlerden biridir

Osman Yapıcıgil 6 yıl

He kürtleri cia nin ayaklandirdigini her kes bilir simdi bak bi devletcik kuracaklar 60 yilin plani simdi tuttu

Osman Yapıcıgil 6 yıl

Osman Yapıcıgil Hayir sen özet gecmedin.. Sanki onu Türkiye ve Cumhuriyet sevdalisi gibi anlatmaya calistin.. Oysa Onun amaci ve niyeti Amerikadan kopsun Rusyanin uydusu olsun.. Türkiyede her hakka sahip kürtleri kiskirtip kürt ayaklanmasina sebep olmustur. O günlerde ekilen tohumlar agac oldu bugün Barzani yarin Türkiyedeki Kürtler meyvelerini toplamaya baslayacaktir..Kendi basini cektigi örgütlerde bugün hala polis ve askerin hatta vatandasin canini almaya devam ediyor.

Cemal Topcan 6 yıl

Yaşasın, Marksizmin ve Leninizmin Yüce İdeolojisi!.Demekle Tam Bagimsiz Türkiye arasinda daglar kadar ucurum var.. Önce bunu bilmek gerek.

Cemal Topcan 6 yıl

6.filo gelirken bi yerlerin duvarlarini boyayan tayfa vardi onlar dimi vatan sevdalisi onlardan öĝrenilen yakin tarih anca bu kadar bos olur

Osman Yapıcıgil 6 yıl

Osman Yapıcıgil Konuyu saptirma.. Bu ülkede kimin neyi hizmet ettigini bilecek yastayim.. Konumuz deniz Gezmis .

Cemal Topcan 6 yıl

Uyduruk bir ABD li askerlerin kaçırılması olayı ve bir müddet sonra serbest bırakılmaları???

Cemal Topcan 6 yıl

Neden bu askerler kaçırılmış, ve neden bir müddet sonra kendilerine çok iyi bakıldıktan sonra tek bir fiske bile vurmadan serbest bırakılmışlardı.Bunun Filistindeki kamplarda tanıştıkları başkaca gizli servislerle bir alakası olabilirmi??

Cemal Topcan 6 yıl

com-69jr6ylfk3h5a5cczdpz.jpg

Mete Canatanruaoglu 6 yıl