Devre mülk için 7000 tl taksit ödedim, iptal etmek istiyorum

Arkadaşlar merhaba ben 2014 yılı gibi bi devre mülk olayına girdim ailemle birlikte fakat su anda sıkışık bi durumdayım ve 3 aydır ödeme yapamıyorum bir iki kere iptal etmek istedim paranız yanar üstüne su kadar bedel ödemeniz gerekir tarzı cümleler söylenildi fakat artık beni de aramayı bırakıp babamı aradıkları için ben sürekli ailemle tartışır oldum yaklaşıkta 7000 tl ye yakın meblağ ödedim en zararsız halde bu işten nasıl kurtulurum avukat arkadaşlar ya da bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

size satarken imzalattıkları sözleşmede devre mülkü teslim tarihi nedir.

Y

şuan hatırlayamıyorum ama eve gittiğimde mutlaka bakıcam

Ayşen Huysal 6 yıl

29 kasım 2014 resim vardı ordan buldum

Ayşen Huysal 6 yıl

teslim için belli bir tarih olması lazım sözleşmeyi imzalarken 18 yaşından büyük olduğunuz ve kendi rızanızla imzaladığınız için sözleşme şartlarına uymanız lazım ama bu sözleşme karşı tarafıda bağlıyor.

Yaren Kaboglu 6 yıl

hazır bir yerse devrebilirsin biraz zararla ama hala yapımı süren bir yerse zararınız artar. Sahibinden sitesinde ödediğiniz meblağın %15 zararından başlayarak satmaya çalışın. Satamazsanız fiyatı düşürürsünüz.

Yaren Kaboglu 6 yıl

babanızı aramaları daha büyük sorun sanırım babanız kefiliniz değilse arayamazlar sizin şahsi bilgilerinizi 3.şahıslarla paylaşmaya hakları yok. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama bu konuda ısrar ederlerse dava açma hakkınız var. Arayan arkadaşın yöneticisi ile konuşun ve bu konuşmayı kaydettiğinizi söyleyin ısrar etmeleri durumda yazılı olarak ihtar edeceğinizi sonrasındada dava açıcağınızı belirtin kesilir büyük ihtimalle benim kredi kartı borcum için abimin telini bulmuş yengemle görüşmüşlerdi. Bunları söyledim bitti.

Yaren Kaboglu 6 yıl

çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulayacağım

Ayşen Huysal 6 yıl