Doğu ekspresi detaylı bilgi

Merhaba,

Doğu ekspresi hakkında bilgi almak istiyorum. Başta bilet alma konusunda detaylı şekilde yardımcı olabilecek bilirkişi var mı?

Biliyorum aramaya inanmalı ancak durum biraz acil. Teşekkürler.

EDIT: Arkadaşlar, benim daha spesifik bi' yardıma ihtiyacım var. Örneğin; bilet alma. ALAMIYORUM.

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Ben bileti sirkeci garına gittim oradan aldım. Zaten uygun olan tarihleri söylüyor. İstanbul'dan gideceğim için önce İstanbul-Ankara hızlı tren bileti aldım öğle orada olacak şekilde sonra saat 17 civarı Ankara gardan otobüslerle ücretsiz tabi Kırıkkale'den başladık yola Kars'a vardım. Ben tek kişi olarak 2 kişilik yataklı vagonu aldım ucret farkı vererek. Buzdolabı giysi dolabı ve lavabo vardı. Tuvalet ortak kullanım. Ama yataklı olduğu için kullanan kişi sayısı azdı. Fakat bizim bir aksilik oldu su bitti tuvaletler kullanılamaz hale geldi yani o da işte bana denk geldi. Görevli pek ilgilenmedi. Diğer artık vagonlara geçerek cözdük sorunu. Ben elektrikli kahve cezvemi yiyecek içecek vs aldım restorantı kullanma gereği hissetmedim hatta yanımdakiler bile fazla geldi. Bir su ısıtıcı çay kahve için bence güzel olur tavsiye ederim. Sabah kalkınca ve manzaraları izlerken sıcak bişeyler şart

G

Süpersiniz. Ancak internet sayfasında açık olan tarihler boyunca yataklı vagonların hepsi dolu Sirkeci'ye gitsem yataklıda yer bulma ihtimalim var mı?

Dilara Özoktay 6 yıl

Belki bir ihtimal küçükte olsa. Ben de bilet alırken bu netteki sayfasından bişey anlamadım sirkeciye gittim aldım. Zaten oraya gittiğinde en azından varsa alternatif tarihleri de söyler.

Guzide Ünlükaya 6 yıl