Düğün, doğum, organizasyon fotoğrafları için hangi kamerayı almalıyım?

Merhaba arkadaşlar yine bir sorumla karşınızdayım. Şimdi biz event işine el atalım dedik buna da fotoğrafçılıkla başlayalım dedik şöyle düğün, doğum, organizasyon fotoları çekerekten işe bir başlayıp sonra çeşitlendiririz hizmetleri diye düşünüyoruz. Şimdi iki sorumuz var.
Soru 1:
Elimizdeki kamera D3200 sadece kendi lensi var elimizde başka lens yok peki bu kamera (model olarak) işimizi görür mü? Bir de kaliteli fotoğraflar çekebileceğimiz ama çok da yüksek bütçe gerektirmeyen bir lens öneriniz var mıdır?

Soru 2:
Ne kadar tasarım bölümü mezunu olsak da photoshoptan nefretiz. Diyorum ki şöyle photoshopta renk ayarlarıyla LUTlarla uğraşmadan otomatik olarak böyle instagramdaki gibi daha rahat daha az uğraştırarak efekt yapabileceğimiz bir site bişey yok mudur bence olsa çok iyi olurdu çok da güzel olurdu.

Edit: Photoshop biliyoruz arkadaşlar sakin olun dediğim gibi sadece genel bir renk ayarı ve belki efekt atacak bir şey aradığımızı söyledim ayrıntılı özelliklere gerek yok yani

Yardım ve tavsiyeler için şimdiden tenks.

com-5ptzq3iiqg8y7wn63xxh.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Tanıtımlariniz için sms mail datası ve sosyal medya sayfalarıniza takipçi beğeni otobegeni izlenme vb işlemler için ulaşabilirsiniz. .

B