Einstein kütle çekim teorisi

Einstein kütle çekim teorisi
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
31
31 CEVAP

Bunlar toplumsal yasalardır normalde, bencesi sencesi olmaz diye biliyorum ama siz yine de şeyapın. Bulunduğunuz yerden çıkarmaya çalışın var mı yok mu.

D

Bencesi sencesi değil. Marcus chownun biraz kuantumdan zarar gelmez adlı kitabına göre Einstein Newtonun yerçekimi teorisini yıllar önce zaten kırmış. Ama bunu biz insanlara anlatmak pek de kolay olmadığı için hala yerçekimine inanıyormuşuz.

Yasemin Zobu 5 yıl

Hiç araştırmadığım bi' konu. Öyle dümdüz girdim, özür dilerim. Biraz bakınca gördüm; yerçekimi değil; gök itimi, uzayın bükülmesi, atmosfer basıncı olmalıymış.

Doğuş Palangalı 5 yıl

Kuantum fiziği ile Newton fiziği apayrı şeyler yalnız. Ya kafan karışmış ya da çok boş bir kitap okumuşsun.

Ulaş Durmak 5 yıl

Kitabin basligiyla konu apayri seyler farkindayim ama kitapta bircok konuya deginiliyor. Belki de haklisindir ya benim kafam karismis ya da cok bos bi kitap okumusumdur. Dilersen yardim et ortak bi sonuca varalim

Yasemin Zobu 5 yıl

Varılacak bir sonuç yok ki? Aç istediğin akademik makaleyi oku yer çekimi, kütle çekimi ve kuantum fiziğiyle ilgili. İstersen aç direkt Newton'un, Einstein'ın ve Shrodinger'in kendi kitaplarını PDF formatında okuyabilirsin ilgili alanlarıyla ilgili. Yani sen diyorsun ki, ''elektrik akımı diye bir şey yokmuş, Tesla bunu çürütmüş''. Sonra da ''Yardım et ortak sonuca varalım''. E tamam da Tesla'nın böyle bir iddiası yok ki? Ne ortak sonucu ne yardımı? Ben o kısmı anlamadım. Sanırım okuduğun şeyi daha iyi açıklaman gerek ki bir yorum yapabilelim. Zira yoksa boş kalıyor senin ve bizim söylediğimiz her şey.

Ulaş Durmak 5 yıl

Kaynagini gosterdim dilim dondugunce aciklamaya calistim. Onerilerin icin tesekkurler sen de haklisin daha iyi ogrenip daha iyi aciklarim o zaman daha iyi tartisiriz simdi uyuyayim

Yasemin Zobu 5 yıl