Eminevim'den araba alınır mı?

Slm dostlar birikim Evim emin Evim gibi yerden araba almayı dusunuyorum 1 yılda teslimatta anlaştık sözünde durularmi acaba alan varmi böyle ??????????????????
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Bunu bende duydum, çok rağbet görüyor ama bana hiç güven vermiyor. Karları faizden fazla değil ise muhtemelen bir katakulli dönüyordur.

E

Enes Songür yanılıyorsunuz karları illaki var olmalıda ama banka faizinın yanında devede kulak kalır, benim bahsettiğim emin evim öbürlerini deneyen yok etrafımda ve sizden beşbeter kuşkularım vardı taki insanlar ev araba sahibi olunca inandım ha ben girermiyim derseniz girmem cunku param yok

Ilknur Akif 3 yıl

Peki, bu işe başkanları için zaten ellerinde ciddi bir meblağ para olması lazım. Bu parayı faize yatırmayıp çok daha düşük kar marjı olan bir işe neden girsinler ki? He karları faizden fazladır, orası ayrı. Ama görünüşe bakarsak çok kar etmiyorlar izlenimi veriyor. Jet Fadıl'ın yeniden doğuşu isimli bir film çekiyor olabilirler ????

Enes Songür 3 yıl

Düşününki bizlerden bşr melağ kar alınıyorsa ona hizmet bedeli adı altında alıyorlar dediğim gibi bankaya göre cazip, ikinciside merhaba sürekli para akışında parayı nasıl çalıştırdıklarını bilemeyiz jet Fadıl vs leri çabuk patlamıştı ama bunların gözle görülür hizmetleri var (şimdilik) ve bu film yeni degil yıllardır vizyonda ????

Ilknur Akif 3 yıl

İlknur Sarıca valla bilemiyorum bende de para yok zaten. Anlatılanlar çok cazip geliyor ama insan şu devirde bir bit yeniği aramıyor değil.. :)

Enes Songür 3 yıl

Enes Songür çok haklısınız zaten gözümle ailemden birilerini görmezsem bende ikna olmamıstım (5yıl evvel bir yoklama cekmiştimde ikna olmamıstım ozaman)

Ilknur Akif 3 yıl