Erkek için kışlık bot önerisi olan var mı? bütçe:100-150

Merhaba, erkek için kışlık bot önerisi olan var mı? 100-150 tl arasi su gecirmeyen sıcak tutacak full siyah renkte bir bot arıyorum. Malesef bütçe biraz kısıtlı. Sevgiler..

P
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Flo mağazasında dockers cat lumberjack marka botlarda ara ara bir alana bir bedava kampanyası oluyor. Ben luberjqck ve dockers marka iki botu 220 liraya aldım. Şu sıra yine kampanya varsa, erkek reyonunda ayakkabı bakanlardan, eğer almaya niyetleri varsa rica edip kasada yarı yarıya ödeyebilirsin.

D

Cat gerçek deri miydi

Perihan Tokur 6 yıl

Her ayakkabının materyalı farklıdır ama deri olanlarda vardır. Şimdi flonun sayfasına baktım.%50 indirimli(Black friday indirimi) sattığı marka botlar var. Fiyatları çok uygun. Eğer internet sitesine üye olup, bültene üye olursan (daha sonra bülten aboneliğinden çıkarsın) ekstra 20 lira indirim kuponu yolluyor mailine. Örnek veriyorum, 220 liralık dockers bot şu an 109 tl. 100 lira üstü olduğu için kargo ücretsiz oluyor. Ödeme sayfasına mailine gelen(bülten aboneliğinden) 20 liralık indirim kodunu girersen, 89 liraya alabiliyorsun. Lumberjack botları da 99 a satıyorlar. Ama hem kargo hemde indirim kodu geçersiz 100 lirayı geçmediği için. Ama eğer onu almak istersen sayfada bi çorap bi bağcık neyn ucuz birşeyler ekleyip 100 ü geçip, 20 lira indirimle 80e düşürebilirsin yine.

Doğan Dekar 6 yıl