Erkekler bale yapabilir mi?

Oy ver 2929 Oy al

gruptaki erkek arkadaşların bu konuda fikirlerini çok merak ettim. Aranızda hiç bale yapan oldu mu? Yok ben almıyım beni bozar mı dersiniz yoksa?

Videoyu OynatDancefloor25 Kasım 2015, 13:55 ·

Cuba got dope dancers - Osiel Gouneo showing his skills

Original link
https://www.youtube.com/watch?v=lYl49Zqen90

#
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Balet için yok ben almıyayım beni bozar denmesi ilginç. Baleti bilenin balenin bir sanat olduğunu bilmesi gerekir. Sanat sanatçıyı niye bozsun?

S

Neyin sanat olduğu kişiden kişiye göre değişir. Sorsak çoğu kişiye göre edebiyat da sanattır ama Melih Gökçek'in yeni kitabı ne kadar sanattır acaba. Santsa bile onu da almayayım o da bozar beni Ya da sanatı güzelliğin dışa vurumu olarak alırsak benim gibi çelimsiz kıllı birinin taytla zıplaması güzel değil bence, valla değil Kendim bile beğenmem izlesem millete yazık.

Yiğitcan Cnk 6 yıl

O kitabı sanat diye algılamak da ilginç, onu Dosteyevski eserleriyle kıyaslamak kadar absürd. Baleyi de sadece kadınlar mı yapsın sizce. Bir hikayesi olan bale sanatının içindeki erkek figürlerini diyelim sakallı bir kralı kılsız ve sakalsız balerinler mi canlandırsın?.Bu tartışma benim için tamamlanmıştır.

Selma Taban 6 yıl

Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yapıp tartışmayı kapamak da komik. Argüman sunmaktan aciz biriyle istesem de tartışamam zaten.

Yiğitcan Cnk 6 yıl