Evlilik sözleşmesi yapılmalı mı yapılmamalı mı?

İyi akşamlar bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Sizce evlilik sözleşmesi yapılmalı mı yapılmamalı mı ( bu sözlesmeyi yapmak ısteyen bir erkek )

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Ben yapanlardanım

N

Peki nasıl bir evliliğiniz var. Hani özel olmazsa o sözleşmenin adı çok geçiyor mu. Evliliğinizi sevginizi etkiledi mi

Feray Gulsun 6 yıl

Nazar değmesin. sevgiden yana eksiklik olmuyor. Bence yapılmasında sakınca yok. Toplumumuzda bakarsanız menkuller genelde hep erkeğin üzerinde aslında bunun nedenleri sorgulanması gerekir. Kimsenin malını istemiyorum zaten.

Nilüfer Küçükaslan 6 yıl

Nilüfer Küçükaslan ben kararsızım bu yuzden tartıstık ve buyuk ıhtımalle ayrılıcam. Ben onun malını mulkunu ıstemıyorum kı zaten meslegım var. Ama guvensızlık gıbı hıssedıyorum. Kendı adıma ev bıle alamıyorum bosanıldıgında ona göz koyucak ortak alırız ev senın adına olur dıyor ben onu ıstemıyorum kendı hesabım ve bırıkımım olsun kendım alıyım.

Feray Gulsun 6 yıl

Feray hn eger maddi durumunuz varsa evlenmeden önce alın evinizi, hayatta güveneceginiz kisiler aile olmali, onun dısındaki kimseye çok güvenilmemeli, yarı yolda bırakabiliyorlar.

Selda Çıkla 6 yıl

Selda Çıkla haklısınız ama suan öyle bısı yapamam malesef. Onun ıcın bırıkım yapıyorum. Ama bakalım bende öyle dusunuyorum evlenmeden once alırım ıns.

Feray Gulsun 6 yıl