Evlilik sözleşmesi yapılmalı mı yapılmamalı mı?

İyi akşamlar bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Sizce evlilik sözleşmesi yapılmalı mı yapılmamalı mı ( bu sözlesmeyi yapmak ısteyen bir erkek )

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Kesinlikle yapilmali. özellikle evlilik öncesi edinilmis gayrimenkulleriniz varsa onlari koruma adına. Hic kimseyi taniyamiyorsunuz maalesef, ayni evde yasamadiginiz sürece, hatta en iyi boşanma sürecinde taniyorsunuz. O hic evlilik süresince para, mülk konusunda umursamaz davranan kisiler, bosanma sürecinde sizden kuruşunuza kadar almak isteyebiliyor. Insanlara cok guvenmemek lazim, güvendiginiz daglara kar yagdirabiliyorlar.

S

Oyle biriyle evlilik yapilmaz zaten

Emre Ozer 6 yıl

Zaten öyle biriyle bilerek evlenilmiyor, evlendiginiz kisi sonradan öyle birine dönüşebiliyor.

Selda Çıkla 6 yıl

Hukuk sisteminden kaynakli bosluk var medeni kanun bu konuda yetersiz kaliyor demektir gunumuzde yasanan kolay bosanmalar bunun acik bir gostergesidir sanirim o nedenle niyeti gercekten omur boyu bir evlilik birliktelik olmayan kisiler bu durumu suistimal edebiliyor malesef

Emre Ozer 6 yıl

Kimse boşanmak için evlenmiyor. 2002 öncesi yasalar kadınları korumaya yönelik değil.. Çok mağdur edilmiş kadın var. İş boşanmaya gelince belli oluyor niyetler..

Nilüfer Küçükaslan 6 yıl

Hukuk sistemi sorunlu demek yeni yasalara ihtiyac var

Emre Ozer 6 yıl