Evrende daha gelişmiş bir medeniyet olmadığı ispatlanırsa ne olur?

Ya bir gün, evrende yanlız olduğumuzu kanıtlarsak. Bizden başka gelişmiş bir medeniyet olmadığını, ilk medeniyetin biz olduğunu, bilimsel olarak ispatlayacak seviyeye gelirsek, ne olacak?

Sizce ne değişir insanlık için?

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Akıl almaz büyüklükte bir evrende yaşıyoruz. Galaksi sayısı trilyonlar, yıldız sayısı sayılamayacak kadar çok, zeki yaşam barındıran gezegen sayısı tahmini onlarca trilyon. Buna rağmen hala paralel evrenler, çoklu evrenler sevdası neden?

Z

Hosumuza gidiyor birazcık

Sibel Babuş 6 yıl

Bilimsel sağlam dayanağı da yok ki paralel, çoklu evren şeysinin. Zaten bildiğimiz evren neredeyse sonsuz yaşam ihtimali sunuyor.

Zafer Evler 6 yıl

Evet ama insan düşünmeden edemiyor ya,ben çoklu evreni de bi düşünüyorum ister istemez.

Sibel Babuş 6 yıl

Ama o filmlerde anlatıldığı gibi değil ki Burada ne varsa, orada da var farklı türevleri ama asla ulaşamayız. Zaten buradakilere bile ulaşmamız çok zor.

Zafer Evler 6 yıl

Çizgiromana döner bu iş... Universe - multiverse - omniverse...

Ismail Walterscheid 6 yıl

Ya belki de bizim algıladığımız ve bildiğimiz sekilde bile değillerdir. Baska evrenlerde karanlik enerji,karanlık madde miktari farklıdır vs. Ama yine de düşünmek hosuma gidiyor. Tabiki safsata boyutuna ulaştırmak gereksiz olur ama düşünmek serbest nasılsa.

Sibel Babuş 6 yıl

Star Trek dizilerini izle o zaman Sibel Ufkun açılır

Zafer Evler 6 yıl

Hic haz etmiyorum ya

Sibel Babuş 6 yıl

Kadın kaptanlı star trek voyager (7 sezon) izlesen görürüz hazzetmemeni.

Zafer Evler 6 yıl

Izliyim bari

Sibel Babuş 6 yıl

Hep söylüyorsunuz startrek i ama yeterince ilerleyemediğim için mi bilmem benide pek sarmadı... Stargate bile SGU olanı heycanlıydı

Ismail Walterscheid 6 yıl

Barisi yok ilk 3 bölümü izledikten sonra zaten her akşam 3 torba çekirdekle 10 bölüm izleyeceksin

Zafer Evler 6 yıl

Tamamdır,başlıyoruz o halde.

Sibel Babuş 6 yıl

Kaptan Janeway, ensing kim, chakotay, yoldaşın olsun

Zafer Evler 6 yıl

Işık hızının 1.000 katı hızındaki geminle galaksinin öteki ucundan 70 bin ışık yılı öteden sıkıysa geri dön

Zafer Evler 6 yıl

evren birdir, ondan başka paralel evren yoktur, hepsi evrendir, Einstein da onun şeyidir. Teorisyenlerinden biri. : )) Bu evreni anladın da paraleli kaldı. Yav daha mars a anca uzak kumandalı oyuncak benzeri robot atabiliyor kendin inemiyorsun, mars da yani en yakın diğer gezegen. Gözün açılmış çünkü ışık hızlı, ışık hızlı ama evren çok daha büyük. O kadar şey gördün diye hemen bitirdin evreni, tamam bu kadarmış işte ötede ne var? Hayret birşey şu insan yav, daha bir halt bildiğim yok diyrmiyor da sürekli bir öteleme halinde, ü burnunun dibini biilmiyor ama kafa farazi paralel evrenlerde. Yok pralel maralel meridyen şu bu. Önümüzdeki 1 trilyon yıl boyunca da kimse şöyle bir şey diyemeyecek kesin bilgi yayın "İşte paralel evreni görmekle kalmayıp bizzat bulduk ve oraya araç gönderiyoruz" Yok öyle bir şey ve sen de 50 yıl sonra öleceksin ne paraleli? Olanı öğrenmiyor, merak etmiyor da, paralel varmış o neymiş miş acabaymış. . : ))

Ercan Akalın 6 yıl

Bu paralelle ilgili güzel espriler geliyor da politik kaçıyor yaw

Muhammed Zar 6 yıl