Evrim bir din midir?

Sürekli göze çarpan bir konu var, söz konusu Evrim olunca çoğu arkadaş inanç olarak yaklaşıyor konuya. Evrim bir din değil, dinlere, kaynaklarına Tanrıya inanırsınız... Evrim sadece öğrenilecek bir konudur. Matematik, fizik kimya vs. De gördüğünüz bir çok kuram ve kanun gibi buda biyoloji de bir kanundur, nasıl olduğunu açıklayanda bir teorisi mevcut. Sadece okuyup araştırıp öğrenebilirsiniz.... Din değil, iman etmeniz gerekmiyor. Ki din olmadığı içinde aklınıza yatmadığında karşı tezlerle araştırmalarla çürütmeye çalışabilirsiniz, bulursanız çürük nokta biliminsanları çok sevinir üzülmezde...

com-wn0sq4rvcd9gx40awrln.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
57
57 CEVAP

Ozan anliyormusun kardesim bizim durumumuz bu cocugunkinden ibaret ne dogru dürüst bilgileri var bir sey uzerine nede cevaplari ama piyasaya surulmus bir ton soruyu ezberden papagan gibi vermeleri var .
Karincaq diyorum 50 milyon yilkiyle ayniydi niye evrimlesmedi aynen diyor, en ust noktada üremenin evrime adapte olmus bir hal oldugunu bilmiyor evrilmeye sebeb kalmadigini bilmedigi icin göremiyor .
ne dersin bunlarla vakit gecirmeye degermi?

C