Faranjit'e ne iyi gelir, nasıl geçer?

Çok kötü boğaz ağrısı çekiyorum. Iki kez doktora gittim faranjit dedi. Bir haftadir toparlanamadim en son sesim kisildi dunden beri hiç konusamiyorum. Önerisi olan var mı? Bu arada surekli balli limonlu bitki cayi iciyorum.

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Antibiyotik tek çare diye yazılmış, kesinlikle katılmıyorum. Antibiyotik ve ilaçlar sadece geçici yardımcı ve yanısıra başka yerlerde rahatsızlıklara zemin hazırlıyorlar, sağlıklı hücrelere zarar veriyorlar.
Öncelikle, siz kendiniz, kendinize yardımcı olacağınıza ikna olun. Ve, doğal şeylerle de vücudunuzu destekleyin. Örneğin ; cevizin iç parçalarının aralarında ki ince parçacıklardan yaklaşık 1 avuç içi kadar 1 litre suda kaynatın, biraz dinlensin ve çok sıcak olmayacak şekilde yudum yudum için. Bir de, ben kendim de aynı şekilde, hafta sonu rahatsızdım ve ilk kez denedim: Çiğ sarımsak yuttum, gerçekten faydası oldu. Ve, burada kendi becerilerimle de kısmen kendime yardım edebildim ( Reiki ve teta ile ). Şifalar diliyorum.

Y

Ben 30 senedir bu lanet rahatsızlığı çekiyorum, oğlum da aynı. Yakalanırsanız ve göğüslere inmeye başladıysa antibiyotik den başka kurtuluşunuz yok! Bizler de biliyoruz antibiyotiğin zararlarını ama bu iş maalesef böyle. Sarımsak da yutsanız, amuda da kalksanız bu pis rahatsızlık geçmiyor

Çınar Bulum 6 yıl

Çınar Bulum, niye bu şekilde cevap verdiniz anlamadım. Tamam, siz amuda'da kalmayın, sarımsak 'ta yutmayın, ki zaten muhatap olan kişi siz değildiniz. Antibiyotiklerinize devam edin lütfen. Genelleme yapılmış, ben de, aynı sizin gibi fikrimi paylaştım.

Ylmzr çelik 6 yıl

Ve ayrıca; lanet rahatsızlık, diyerek bu konuda kendinize de farkında olmadan bilinçaltınıza kodlama yapıyorsunuz, daha çok direnç yaratıyorsunuz.

Ylmzr çelik 6 yıl

Ylmzr çelik ben tek çare antibiyotik yazdım, bana ithafen yazmışsınız çok belli. Deneyim paylaştım, siz hiç Faranjit olmamışsınız belli oluyor, yaşamadığınız birşey hakkında yorum da yapmayın bence.

Çınar Bulum 6 yıl

Sevgili Çınar Bulum, hiç ho'oponopono uygulamasını duydunuz mu ? Bence bir bakın, gerçekten işinize yarar diye düşünüyorum. Sizinle bu yazışmaya neden olan İçimdeki hatalı kayıtlarım, sizi gördüm teşekkür ederim bana kendinizi hatırlattığınız için, bu zamana kadar arındırmadığım için özür dilerim. Sevgilerimle.

Ylmzr çelik 6 yıl

Ylmzr çelik bakarım tabi ki nedir, hayatın iyi tarafında olmak herşeyin olumlamalarla düzeleceği anlamına gelmiyor. Ha bu arada sarımsak yutmak birçok şeye faydalı ama yetersiz. Ben de sizi gördüm, olumlu olma çabanızı taktir ettim teşekkürler. Amaç didişmek değil, sadece deneyim paylaşmak.

Çınar Bulum 6 yıl

Aslında daha fazla yazmayacaktım, ama ne yapıyım engel olamadım. Önce inançlarınızı değiştirmeye başlayın, siz bilinçaltı kaliplarinızı değiştirmeye başladıkça, gerçekliğiniz de sizinle birlikte değişecek. Örneğin ; ne kadar anlayabilirsiniz? Bilmiyorum ama, oğlunuz da aynı rahatsızlığa sahipmiş. Yani, bu durum sizin kodlarınızla bilmeden, oğlunuza da aktardığınız bir davranış ( rahatsızlık ) biçimi olarak kodlanmış. Asıl konu, sizlerin rahatsızlığınız bilinçaltında ki " kök inançları " . Haaa, olumlamalarla evet birden bire şey değişmeye bilir, ama güzel değişimlerin yaratımana zemin ( Temel ) hazırlarsınız emin olun, yeter ki ( ! ) inanın. Neyse çok uzun oldu. Sağlıcakla kalın.

Ylmzr çelik 6 yıl

Faranjit mikrobik canım, öpseniz de bulaşıyor

Çınar Bulum 6 yıl