Hadislere güvenilir mi?

Beğendiğiniz hadisleri toplayıp kitaplaştırmış ya da uydurmuş olan Buhari, Tirmizi gibi adamlar resule en pis iftiraları da atmamış mı?

Farkında mısınız, sevdiğiniz hadisleri savunurken Buhari'nin hadis toplama işine, yani o iftiralara da destek vermiş oluyorsunuz?

Tek bir hadisi kaynak göstermeniz bile bu adamların yaptığı işte sorun görmemeniz anlamına geliyor. Verdiğiniz mesaj bu. Ayılın.

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Çok merak ediyorum barış efendi islamiyet i ne derece yaşıyorsun. Yok eğer yaşamıyor san. Niye boşa gırtlak patlatıyor sun. Vaktine yazık. Görüldüğü kadarıyla koyu Atatürkcusun biz diyormuyuz Atatürk şöyle böyle. İyisiyle yada kötüsüyle sonuçta ölmüş. Ee sende yaşamadığın bir hayat için bu kadar uğraşma. Bırak insanlar isteği gibi inansın. Hadisler konusunda uydurma hadislerin var olduğu malesef var tabiî biz itibar etmiyoruz. Marmara üniversitesi ilahiyat bölümü profesörlerinin Hadislerde israiliyat isimli yani yahudilerin islama zarar vermek için uydurduklari uydurma hadisleri konu alan kitaplar var zaten araştırıyoruz. Sen normal hayatına bak BIRAK HERKES İŞİNİ YAPSIN.

M