Hangi araba daha iyi, qashqai mi? toyota rh- mi?

Merhaba, iki seçeneğim var her ikisini de kullanan arkadaşlar deneyimlerini, olumlu-olumsuz yazarsa çok sevinirim. özellikle çevremde Ch-r modelini kullanan yok, belki buralardan birileri kullanıyordur ve beni aydınlatır. Qasqai mi? Ch-r mı? Şimdiden teşekkürler.

com-xmlwnbru0kgqoe6bbhz1.jpg
com-geoc9f9zxva8qbsr0njf.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
87
87 CEVAP

Kardeşim ben seni kısaca aydınlatim ben Nissan qasqahi al derim neden? Araç 4 Çeker modeli var 4.000 devirde 130 beygir üretebiliyor ve 1700 devirlerde ise 320 tork üretiyor bunlar ortalama otomatik şanzıman oldugu için sürekli değişkenlik gösterebiliyor. Motorunda 2 kasnak arasında çalışan çelik bir kayış var buda araca sonsuz dişli oranı sunuyor 17 ve 19 inçlik jant seçenekleri ile sana sunmuşlar yani adamlar araba yapmış he birde nissanın motorunu mercedes ve renault ortak ürettiler haberin olsun yakıt konusuna gelirsek ise siz ne kadar gaza basarsanız araç o kadar tepki veriyor birde araçta darbe emici var araçta ince yanak lastik kullanılmasına rağmen derin çukurlarda bile hissetmiyorsun sana sayamadığım daha birçok özellik var bence chryi kıyaslayamayız chrnin bana göre sınıfı opel mokka )

C

dCI motor nissan ve renault ortak üretimi, Mercedes değil. Zaten mercedes Argeye para akıtmamak için başka üretici arayışlarına girmişti. Ayrıca şanzıman konusunda katılıyorum, cvt bayağı sağlam ve ekonomik bir şanzıman (yağı zamanında değiştirilmezse vay anam vay). Fakat CHR nin 1.8 hybrid motoru var, bütçe yeterliyse kesinlikle 1.8 hybrid chr alırdım...

Ogulcan Yalım 3 yıl

1.8 hybrid modelinin performansi 1.2 turbodan düşük.

Said Malcok 3 yıl

Hybrid zaten ekonomi maksatlı üretilmiş, performans değil. 1.8 motoru priusta kullandım, şehir içi ve şehirler arası yollarda gayet tatmin eder.

Ogulcan Yalım 3 yıl