Hiç çalışma isteği duymuyorum nedendir?

Uzun bir süredir (yaklaşık 1 yıl kadar) hem kod yazarken hemde günlük işler konusunda enerjim fazlasıyla düşük. Tüm gün tek yaptığım şey sosyal medyada dolaşıp Youtube izlemek. Gerçekten bu seviyeye geldim. Bu konuda bilgisi olan, böyle bir şey yaşayan veya tavsiyeler verebilecek birileri var mı ?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

Mesut Şekeroğlu bu kitaplar iyi güzel de bunlar biraz avrupai kafaya uygun. Nedeni şu ki bir müddet Belçikada da yaşadım oradan bilerek konuşuyorum. Şimdi bu adamlar derki siktir et çalışma aq. Tamam da abicim ben avrupalı gibi (benim zamanımda 2006) 900 euro işsizlik maaşı almıyorum. Benim kiram var faturam var çoluğum var çocuğum var bunlar ne olacak. Devlet bana bırak işsizilik maaşı vermeyi (veriyor da bu şartlarda değeri tartışılır.) kazancının da zaten %50 sine çöküyor. Burada işin esprisi şu belki sen arkadaş sen yazılımcı olmamalısın ne bileyim ressam, manav, boyacı vs vs olmalısın konusunda da kafa yormak lazım. Bu kitaplar elbet okunsun ama buradaki durum -ki bu kitapların anafikri gibi- ben kimim ve tam olarak ne yapmak istiyorum sorularına tam olarak cevap vermekten geçiyor.

E

otu boku politikaya çekmezsek sevinirim bir derdimi paylaştım sadece ve birkaç cevap arıyorum

Servet Bügiş 6 yıl

Birader bu yorumdan sadece politikaya varıyorsan helal olsun. Silin gitsin o zaman yorumu

Erhan Saha 6 yıl

erhan kitap tam tersi

Mesut Şekeroğlu 6 yıl

kafaya takilacak seyleri degersiz. Gerekli seyleri degerli kiliyor. Yani canimizi sikan seylerin sikilmayacak basit oldugunu saglayip hedefe yaklasmamizi kolaylastiriyor. Hedef kalitleli yasamak kalitleli calismak

Mesut Şekeroğlu 6 yıl

sanrım bir bizim ülkemizde okumadan yorum yapmak var.

Mesut Şekeroğlu 6 yıl

adam video izleye izleye okumadan yorum yapmaya ezberciliğe alışmış

Yücel Sagınc 6 yıl